Programová nabídka Vodafone TV nabízená do 17.4.2023

Informace na této stránce slouží pro zákazníky, kteří si Vodafone TV pořídili před 17. dubnem 2023 a stále využívají původní programovou nabídku.

  • Pokud stále máte jeden z tarifů Klasik, Komfort nebo Komplet, nemůžete už provádět změny mezi základními tarify Klasik, Komfort nebo Komplet.
  • Až do odvolání můžete provádět změny doplňkových balíčků (kombinace původní a nové programové nabídky ale možná není).
  • Samozřejmě můžete kdykoliv přejít na novou podobu programové nabídky Vodafone TV, rádi vám s tím pomůžeme na Lince péče o zákazníky nebo v našich prodejnách.

Nové aktivace původní nabídky už možné nejsou, pokud si Vodafone TV pořizujete nově, získáte od nás vždy aktuálně nabízenou programovou nabídku Vodafone TV.

Základních balíčky

  • Klasik - 60+ TV stanic (z toho 40+ HD)
  • Komfort - 115+ TV stanic (z toho 70+ HD)
  • Komplet - 130+ TV stanic (z toho 100+ HD)

Podrobný seznam TV stanic s informací o jejich řazení včetně mnoha variant filtrování najdete na stránce Přehled programů.

Doplňkové TV balíčky

Klasik

Komfort

Komplet

  • Tento tarif obsahuje všechny TV stanice včetně těch, které nabízíme v doplňkových balíčcích.

Jak si můžu aktivovat nebo zrušit doplňkový TV balíček?

Pro přihlášení a změnu budete potřebovat heslo.

Vyberte si některý z doplňkových TV balíčků a přes nabídku Změnit si ho aktivujte nebo naopak zrušte.

Vybranou volbu nezapomeňte uložit a vše potvrdit. Změnu provedeme do 24 hodin a platí okamžitě. Pokud doplňkový TV balíček rušíte, dojde k jeho okamžitému zrušení, proto doporučujeme změnu provádět před koncem zúčtovacího období.

TIP: Hledáte návod na změnu "Mini balíčku" k TV tarifu Klasik? Podívejte se na tuto stránku.

Můžu si pořadí programů seřadit podle sebe?

Ano, podívejte se na návod, jak na to.

Najdu kanály pro dospělé (18+) také v aplikacích? Mají nějaká omezení?

  • Programy pro dospělé jsou dostupné jen přes set-top box nebo chytrou TV.
  • Při přepnutí na program pro dospělé musíte zadat rodičovský PIN, který je v základním nastavení nastavený na 1234.

Jak můžu změnit PIN kód pro přístup k programům pro dospělé?

  • V set-top boxu - v menu (ikona domečku) - Nastavení - Nastavit věkové omezení - Správa kódu PIN - změnit. Zde zadáte nejdřív aktuální PIN a následně 2x po sobě nový čtyřčíselný PIN kód.
  • V mobilní aplikaci Můj Vodafone - přes nabídku Moje služby - vyberte Vodafone TV - v části Vaše zařízení zvolte Nastavit PIN kód - zadejte nový 4číselný PIN.
  • Přes Můj Vodafone na webu - v sekci Služby vyberte nastavení k Vodafone TV - v části Set-top box vyberte Váš ověřovací kód a Rodičovský zámek - zadejte nový 4číselný PIN.

Můžu ve Vodafone TV naladit také rádio?

Poslech rozhlasových stanic je možný přes aplikaci Rádio, kterou najdete v hlavní nabídce (tlačítko s ikonou domečku) mezi aplikacemi. Aktuálně obsahuje stanice Českého rozhlasu. Pokud používáte kabelovou Vodafone TV (vázanou na jednu adresu), naladíte rádia také na programových pozicích od čísla 300.

Jsou ve Vodafone TV také regionální stanice nebo stanice z blízkého pohraničí?

Pokud používáte kabelovou Vodafone TV (vázanou na jednu adresu), naladíte ve svém set-top boxu ve vybraných oblastech také regionální TV stanice nebo stanice z pohraničí. Jejich přehled najdete v tomto dokumentu.

Televizi přijímám přes CA modul, kde najdu aktuální přehled programů a jejich technické parametry?

Mějte přehled o svých službách díky aplikaci Můj Vodafone