Internet Čebín (Čebín)

Zjistěte si dostupnost připojení k internetu v místě Čebín. Pořiďte si kvalitní pevný internet na doma či si ověřte pokrytí vysokorychlostního internetu a televize v místě Čebín.

Zadejte adresu

Zadáním adresy zjistíte přesnou rychlost dostupnou na vaší adrese

Ověřit dostupnost

Pokud máte zájem, abychom vás kontaktovali s individuální nabídkou služeb, udělte nám souhlas s kontaktem tím, že vyplníte své telefonní číslo, které budeme zpracovávat pouze pro tento účel. Více o ochraně soukromí a možnostech odvolání souhlasu naleznete zde.

Rychlý internet Čebín (Čebín)

Kabelová televize Čebín (Čebín)

Podívejte se, jaká je dostupnost Vodafone TV v místě Čebín. Na každé adrese v místě Čebín (Čebín) máte možnost zařídit si také internetovou televizi Vodafone TV, která obsahuje až 200 programů. Stačí si ověřit, jakou rychlost internetu nabízíme v místě Čebín v dané obci (Čebín) a k nabídce internetu si můžete hned také objednat některý z tarifů Vodafone TV.

Výhody internetu od Vodafonu

Nabídneme vám ideální řešení i rychlost na vaší adrese.

Žádné datové limity! Náš internet na doma je neomezený.

Otestováno! Máme nejlepší datovou síť v České republice.

Připojení od Vodafonu je bezpečné, surfujete bez starostí.

Nic nepotřebujete, o vybavení i instalaci se postaráme my.

K pevnému internetu pořídíte výhodně i další naše služby.

Mohlo by vás zajímat

Potřebujete poradit s výběrem?

Nechte nám na sebe číslo. Zavoláme vám a se vším poradíme.

Kliknutím na „Zavolejte mi“ souhlasíte s tím, že budete kontaktováni s obchodní nabídkou.
Více o ochraně soukromí.

Často kladené otázky

Jaké je pokrytí u služby pevný internet a jaké technologie využíváte?

Pevný internet můžeme nabídnout 99 % českých domácností prostřednictvím několika technologií jako jsou 4G LTE, xDSL nebo optické sítě. Díky tomu umíme najít nejoptimálnější řešení na vaší adrese.

Potřebuji k pevnému internetu modem?

Ano, potřebujete. Rádi vám ho poskytneme na splátky. U modemu od Vodafonu navíc garantujeme plnou technickou podporu.

Můžete samozřejmě využít i svůj stávající modem, pokud splňuje minimální technické parametry na připojení. Se vším vám rádi poradí naši proškolení prodejci na lince nebo v prodejnách Vodafonu.

Jaké modemy nabízíme?

Vodafone Station:
Nejvýkonnější prémiový modem od Vodafonu vám přináší 4 gigabitové LAN porty, dvoupásmová wifi s gigabitovou propustností – 5 GHz a 2.4 GHz a technologii EuroDOCSIS 3.1.
Více o COMPAL CH7465VF

COMPAL CH7465VF:
Výkonný bezdrátový modem s Wi-Fi standardem 802.11 ac a pokrytím ve dvou pásmech 2,4 i 5 GHz, který zajistí silný signál pro celou domácnost. Kompaktní rozměry 21 x 16 x 4 cm, 4 Gigabitové LAN porty a rychlost až 500 Mb/s.
Více o COMPAL CH7465VF

Zyxel VMG8623-T50B:
Rozměry modemu jsou 16 x 22 x 7,5 cm (včetně stojánku) a nabízí 4 gigabitové LAN porty a bezdrátové připojení Wi-Fi ve verzích 802.11 b/g/n/ac pro frekvenci 2,4 GHz a 802.11 a/b/g/n/ac pro frekvenci 5 GHz s rychlostí až 866 Mb/s.
Více o Zyxel VMG8623-T50B

Huawei B2368-66:
Rozměr vnitřního routeru je 17 × 12 × 5 cm a vnější antény 13 × 24 cm. Nabízí 3 LAN porty a bezdrátové připojení Wi-Fi ve verzích 802.11b/g/n/ac pro frekvence 2,4 a 5 GHz s rychlostí až 150 Mb/s.
Více o Huawei B2368-66

Jaký je proces objednávky?

Krok jedna je určitě ověření možností na vaší adrese. Každá lokalita nabízí jinou rychlost i technologii, a tak hned uvidíte, z čeho můžete vybírat.

Krok dvě – zavoláme si. Necháte nám na sebe číslo a my se co nejdřív ozveme. Musíme totiž domluvit instalaci pevného internetu u vás doma. O tu se postará náš technik, který vám se vším pomůže a poradí.

Jak probíhá instalace pevného internetu?

Instalace u vás doma proběhne samozřejmě po předchozí telefonické domluvě v termínu, který se vám hodí. Ozve se vám přímo firma, která pro nás tuto službu zajišťuje.

Na místě se pak o všechno postará zkušený technik s veškerým vybavením, a tak nemusíte vůbec nic řešit. Přimontuje a zprovozní vám vnější i vnitřní zařízení a vše vám na místě vysvětlí a ukáže.

Kolik řešení stojí?

Cena závisí na rychlosti připojení, která je různá pro každou adresu. Jakou rychlost a cenu budete mít si můžete zjistit vyhledáním vaší přesné adresy nebo vybráním konkrétní adresy při procházení těchto stránek. V detailu vaší adresy se poté zobrazí konkrétní nabídka rychlostí a cen.

Mějte přehled o svých službách díky aplikaci Můj Vodafone