Vodafone logo pro tisk nav-check nav-user nav-search nav-basket nav-arrow nav-close nav-hamburger loading onenet vodafone-box

Přejít k nám

Kontakt

1. března 2022

Nejlepší sportovní přenosy, které můžete vidět na Vodafone TV v březnu

Olympijský oheň sotva dohořel, ale sportovních přenosů na Vodafone TV neubylo. Ba naopak! Fandit můžete v březnu na kanálech Eurosport 1 a 2, Nova Sport 1, 2, 3 a 4, Sport 1 a 2 a ČT Sport. Kromě jara totiž startuje třeba první sezóna Moto GP bez Valentina Rossiho po 22 letech. V Pekingu se rozhoří paralympijský oheň, čekají nás poslední 3 zastávky Světového poháru v biatlonu a halové MS v atletice. A ještě mnohem víc!

Sportovní kanály hlásí fotbalové žně

Na sportovních kanálech Vodafone TV sice vládnou stále zimní disciplíny, ale to neznamená, že trávník se nezelená. Na obrazovkách Nova Sport 3 a 4 můžete fandit nejlepším fotbalovým klubům současnosti. Tešte se na odvetné zápasy a druhé zápasy osmifinále Ligy mistrů UEFA. Evropskou ligu a Evropskou konferenční ligu si můžete vychutnat na Sport 1.

Nova Sport 1 a 2 vysílá vrchol francouzské nejvyšší ligy Ligue 1. Hvězdné mužstvo PSG si neomylně kráčí pro titul, který bude první trofejí Messiho po odchodu z Barcelony.

Užijte si také španělskou La liga na Nova Sport 3 a 4, která zažívá nečekaný souboj o titul. Sokem tradičního šampiona Real Madrid je tentokrát neúnavná Sevilla.

  • 5. 3. 20:55 Nova Sport 3 – Real Madrid vs. Real Sociedad

V německé Bundeslize panuje důležitá otázka. Získá Bayern Mnichov desáté vítězství v řadě? Sledovat další vývoj můžete na Nova Sport 3 a 4. Závěr Bundesligy je po zranění bohužel bez české hvězdy Leverkusenu Patricka Shicka. Ten bude citelně chybět i české reprezentaci v baráži o mistrovství světa. Mimochodem, kvalifikační duel Švédsko–Česko můžete sledovat 24. 3. na ČT Sport.

  • 5. 3. 15:30 Nova Sport 4 – Bayern Mnichov vs. Bayern Leverkusen 

A konečně italská Serie A ve své jarní části nabídne dva mimořádně zajímavé a odlišné příběhy. Zatímco Inter Milán má nakročeno k druhému mistrovskému poháru v řadě, Juventus nemá ani jistou účast v TOP 4 zaručující Ligu Mistrů. Jak se situace vyvine? Sledujte na Nova Sport 3 a 4.

  • 6. 3. 20:15 Nova Sport 4 – SSC Neapol vs. AC Milán

Březen bude patřit i motosportu

Úvodní závod sezóny Moto GP odstartuje v Kataru již 6. března. Po 22 letech bude na startu chybět italská legenda tohoto sportu, Valentino Rossi. Závod můžete sledovat na Nova Sport 1. V březnu letos poprvé odstartují i Formule 1, a to v Bahrajnu 20. března a Džeddě 27. 3. exkluzivně na Sport 2.
  • 6. 3. Úvodní závod Moto GP v Kataru (Nova Sport 1)
  • 20. 3. Závod Moto GP v Indonésii (Nova Sport 1)
  • 20. 3. Úvodní závod F1 v Bahrajnu (Sport 2)
  • 27. 3. Závod F1 v Saúdské Arábii (Sport 2)

Zimní paralympiáda začne už 4. března

Sotva v Pekingu zhasl olympijský oheň, rozhoří se ten paralympijský. Zimní paralympijské hry Beijing 2022 se konají od 4. do 13. března. Na programu bude 78 medailových disciplín, dějištěm paralympiády budou tři čínská města: Peking (curling na vozíku, para hokej), Yanqing (alpské lyžování) a Zhangjiakou (severské lyžování, biatlon, snowboarding). Českou republiku budou reprezentovat lyžaři a tým parahokejistů. Jejich výkony sledujte na ČT Sport.

Halové MS v atletice proběhne letos v Srbsku

Atletika je u Čechů velmi oblíbená. Proto fanoušci napjatě očekávají, kdo ze špičkových českých atletů letos předvede životní výkony na halovém Mistrovství světa v atletice v srbském Bělehradu. Těšíme se například na výkon úřadujícího mistra Evropy v hale, koulaře Staňka, i běžkyně Kristiiny Mäki. Dobrou formu má i desetibojař Jan Sebastian Helcelet. Ještě před MS můžete fandit atletům na halovém Mistrovství České republiky, které proběhne v Ostravě už 5. a 6. března. Přenosy z obou šampionátů bude vysílat ČT Sport.
  • 5.–6. 3. Halové MČR v atletice v Ostravě
  • 18.–20.3. Halové MS v atletice v Bělehradu (Srbsko)

Vrcholí světový pohár v biatlonu

Na olympiádě předvedli čeští zástupci solidní výkony. A v březnu čekají tým nejen českých biatlonistů poslední 3 zastávky světového poháru. Tour po severských sportovištích vysílá Eurosport 1. Fanděte Markétě Davidové, Jessice Jislové, Michalovi Krčmářovi a dalším.
  • Od 3. 3. do 6.3. SP v biatlonu v Kontiolahti (Finsko)
  • Od 10. do 13.3. SP v biatlonu v Otepää (Estonsko)
  • Od 17. do 20.3. SP v biatlonu v Oslu (Norsko)

NBA, NHL i golf

Na kanálu Nova Sport 2, můžete sledovat boje jednotlivých týmů NBA, které se snaží probojovat do play-off. Z palubovky se přesuneme rovnou na led. Již 105. sezónu nejprestižnější hokejové ligy NHL vám na obrazovky přináší Nova Sport 1. Letos to bude obzvláště napínavé. O třetí Stanley Cup v řadě bojuje tým Tampa Bay Lightning s českými borci Palátem, Ruttou a Šustrem v mužstvu. Bude Tampa prvním týmem od roku 1983, který dokáže zvítězit třikrát v řadě?

A v neposlední řadě na Golf Channel můžete v březnu sledovat třeba Magical Kenya Open nebo HSBC Women's World Championship, 1. kolo LPGA Tour.

Pravidelné týdenní přehledy sportovních přenosů

Zajímá vás, kdy a na kterém kanále uvidíte oblíbený zápas svého týmu? Kdy můžete fandit svému oblíbenému sportovci? Sledujte na Vodafone TV blogu týdenní přehledy toho nejzajímavějšího, co naše sportovní kanály nabízejí.

Fanděte s balíčkem Sport za 99 Kč měsíčně. Užijte si všechny fotbalové ligy a poháry, hokej, basketbal, tenis, atletika, cyklistika, rugby, zimní sporty a ještě mnohem víc.