29. června 2022

Vodafone rozdává odměny školákům za vysvědčení a zároveň spouští dětský tarif. Stojí méně než 300 korun

Rodiče, kteří hledají vhodný mobilní tarif pro děti, mohou ode dneška sáhnout po novince od Vodafonu. Nabízí dostatek dat i volných minut pro běžné spojení, navíc díky službě Flexistrop dává jistotu, že částka na faktuře koncem měsíce nikoho nepřekvapí. Připravená je i sleva na telefon a odměna za vysvědčení.

Každé dítě, které donese nejpozději do poloviny srpna na pobočku Vodafonu své vysvědčení, dostane jako dárek neomezená mobilní data i jejich rychlost na měsíc zdarma. Stačí mít u Vodafonu jakýkoliv alespoň minimální měsíční datový balíček v tarifu nebo na dobíjecí kartě. Protože jsou telefonní čísla dětí většinou vedena na rodiče, bude nejlepší přijít na pobočku s nimi. Detaily k odměně najdete tady.

Pro děti a rodiče má Vodafone i další novinku – dětský tarif. Obsahuje 130 minut volání do všech sítí, neomezené SMS do všech sítí, 3 GB dat a stojí 299 korun měsíčně. Kdo bude mít s pořízením tarifu zájem o nový mobilní telefon, dostane na něj zvýhodnění 500 korun, v případně kombinované nabídky 1000 korun.

„Dnes řada rodičů pro své děti volí řešení v podobě předplacených karet, protože tak mají pocit lepší kontroly nad útratou. Jenže sazby na předplacených kartách jsou vyšší a realita často vypadá tak, že rodič musí i několikrát měsíčně kartu dobíjet, protože bez kreditu by dítě nemohlo rodinu kontaktovat. S novým dětským tarifem přinášíme mnohem praktičtější a efektivnější řešení,“ říká Zohar Weitz, viceprezidentka Vodafonu pro nefiremní zákazníky.

Účet pod kontrolou a přitom jistota, že se dítě může ozvat

U Vodafonu je možné si ke každému telefonnímu číslu nastavit funkci Flexistrop, která pohlídá útratu. Pokud například tarif stojí 299 korun, Flexistrop je na hodnotě 300 korun a dítě dosáhne této částky, není už možné utrácet nad rámec tarifu, ale dítě stále může dočerpat volné minuty nebo data. Konkrétně u dětského tarifu s neomezenými SMS tedy může kdykoliv dát vědět, že dorazilo v pořádku domů nebo že potřebuje kontakt.

„Z našeho výzkumu také vyplývá, že porce 3 GB dat je pro potřeby dítěte v praxi dostatečná a že jde zároveň o objem, který motivuje k tomu, aby dítě nemělo telefon v ruce příliš často, ale věnovalo se i jiným aktivitám,“ doplňuje Zohar Weitz. Dětský tarif je prozatím v limitované nabídce do 15. srpna. Další informace k tarifu jsou ZDE .

A nejen děti, ale i studenti až do věku 26 let si mohou dál vybrat také ze studentských tarifů #jetovtobě. Neomezený tarif pro studenty stojí 599 korun.

Vyhrajte dovolenou v hodnotě 40 000 korun

K letním prázdninám patří i cestování a dovolené, a proto nyní zákazníci v mobilní aplikaci Můj Vodafone, v sekci Nabídky partnerů, aktuálně najdou soutěž o dovolenou v hodnotě 40 000 korun. Stačí si během léta sjednat přes odkaz v aplikaci cestovní pojištění od společnosti AXA. Zákazníci Vodafonu získají slevu 50 % na pojištění a automaticky budou zařazeni do slosování. Akce trvá do 15. září.

Vodafone v Karlových Varech spustí nejmodernější vysílač a nabídne novou festivalovou aplikaci i lekce animovaného filmu

Jako tradiční hlavní partner Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary nabídne letos Vodafone zábavu i technologické zajímavosti. Návštěvníci se mohou těšit na novou festivalovou mobilní aplikaci Vodafone KVIFF Guide, lekce animovaného filmu nebo na závody miniaut poháněných 5G sítí, a to pod dohledem nově spuštěného špičkového 5G vysílače. Zvládne rychlost až 2,2 Gb/s a ve městě zůstane. Ovšem zkrátka nepřijdou ani ti, kteří se na festival nedostanou.