VOLEJTE HODINU DENNĚ ZDARMA DO VŠECH SÍTÍ V ČESKÉ REPUBLICE

30. června 2005

Chcete telefonovat každý den hodinu zdarma do všech sítí v České republice a to po dobu až jednoho roku? Pořiďte si během prázdninových měsíců Oskara. Všichni nefiremní zákazníci, kteří si během července a srpna pořídí tarif 50, 150, 300 nebo 500 Naplno a projeví zájem o bezplatnou akční nabídku Hodina Zdarma, budou moci volat hodinu denně zdarma komukoliv a kdekoliv chtějí. Oskarova nabídka totiž platí na volání do všech sítí v rámci České republiky a to po dobu až jednoho roku podle vybraného tarifu. Přičemž nový zákazník nemusí platit žádný aktivační poplatek ani skládat měsíční paušály předem. Tarif Počet měsíců využívání Hodiny Zdarma 50 Naplno2 150 Naplno4 300 Naplno6 500 Naplno12 Zákazník si při nákupu nového tarifu zvolí konkrétní hodinu, ve které denně využije 60-ti minutové volání zdarma komukoliv v sítích provozovaných v ČR.

Tarif Počet měsíců využívání Hodiny Zdarma
50 Naplno2
150 Naplno4
300 Naplno6
500 Naplno12

Zákazník si při nákupu nového tarifu zvolí konkrétní hodinu, ve které denně využije 60-ti minutové volání zdarma komukoliv v sítích provozovaných v ČR. Vybranou hodinu lze měnit na OskarLince *77. První změnu uživatel nehradí. Za každou další změnu zákazník zaplatí 250 Kč (297,50 Kč včetně 19% DPH).

Stávající zákazníci také mohou volat hodinu denně zdarma. Podmínkou je užívání jednoho z výše zmiňovaných tarifů a zaplacení aktivačního poplatku 1 000 Kč (1 190 Kč včetně 19% DPH).

Oskar podobnou službu představil již během minulých Vánoc. Tehdy však uživatelé mohli hodinu denně zdarma volat jen do sítě Oskara a museli skládat měsíční paušály předem.