Vodafone zve na 42. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary

17. dubna 2007

Vodafone, jakožto nový partner Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary, zve všechny příznivce filmové zábavy na letošní přehlídku filmů. 42. ročník festivalu se bude konat od 29. června do 7. července 2007.

„Strategií Vodafonu je starat se co nejlépe o stávající zákazníky. Ve spojení s karlovarským festivalem proto plánujeme hned několik jedinečných aktivit, které naše zákazníky „dostanou k filmu“, říká Vladan Crha, ředitel firemní komunikace Vodafonu.

Vodafone svým zákazníkům v květnu nabídne možnost získat zdarma ubytování a v rámci soutěže výhry v podobě ubytování včetně akreditací. Podrobnější informace budou zveřejněny 2. května 2007 na webových stránkách www.dostanemevaskfilmu.cz. Na portálu Vodafone live! operátor zpřístupní praktické informace o festivalu a umožní rezervaci lístků na konkrétní filmy.

Oblast TV a filmové zábavy Vodafone dlouhodobě aktivně podporuje. Potvrzuje to například již čtvrtá série dokumentárního cyklu o 12 výjimečných podnikatelích Dvanáct odvážných, letošní partnerství s festivalem Febiofest 2007 nebo s filmem Vratné lahve.

Více informací na www.dostanemevaskfilmu.cz (od 2.5.) nebo na www.kviff.com.