Vodafone nav-check nav-user nav-search nav-basket nav-arrow nav-close nav-hamburger loading onenet vodafone-box

Vodafone zařazuje do nabídky chytré hodinky Samsung Gear S

05. prosince 2014

Vodafone do své produktové nabídky zařazuje nejnovější chytré hodinky od společnosti Samsung. Model Samsung Gear S nabízí integrovaný slot pro nanoSIM a podporuje technologie GPS, Wi-Fi nebo Bluetooth. S připojením na internet od Vodafonu lze hodinky získat za zvýhodněnou cenu 4 777 Kč.

Vodafone prodává aktuální model chytrých hodinek Samsung za standardní cenu 9 577 Kč. Svým zákazníkům je nabídne za výhodných 4 777Kč při dvouletém využívání rychlého internetu v tarifu Red LTE s měsíční splátkou 200 Kč, přičemž SIM kartu obdrží zákazník zdarma. Zájemci budou mít možnost si produkt vyzkoušet na níže uvedených prodejnách v Praze a v Brně.

Praha Nový Smíchov II.

Praha Tesco Letňany

Praha Chodov

Brno Vaňkova

Praha Jugoslávská

Praha Václavské nám.

Praha Národní

Chytré hodinky Samsung Gear S umějí po spárování s telefonem Samsung samy volat, odesílat textové zprávy nebo také navigovat. Z Obchodu Play lze zdarma stáhnout i jednoduchý webový prohlížeč Opera Mini, díky kterému lze využívat rychlého mobilního internetu i prostřednictvím dotykového displeje hodinek.

Zařízení přehledně zobrazuje veškeré notifikace, a tak není nutné neustále sahat po mobilním telefonu. Hodinky Samsung Gear S jsou vhodné i pro vyznavače zdravého životního stylu, přesně totiž měří tepovou frekvenci a nechybí jim ani krokoměr. Užitečné monitorovací funkce a luxusní design z nich dělají špičkového asistenta pro zvyšování fyzické kondice a jsou skvělým dárkem pro všechny, kteří se v novém roce chtějí začít pořádně hýbat.