Vodafone provede víkendovou aktualizaci systémů

05. listopadu 2014

Od večera 7. listopadu až do konce víkendu bude probíhat pravidelná aktualizace systémů péče o zákazníky Vodafonu. Zákazníků se dotkne především odstávka dobíjení skrze kupony, webové stránky a Samoobsluhu. Všechny služby budou znovu dostupné nejpozději v neděli večer. Díky pravidelným aktualizacím technologických systémů se zákazníkům Vodafonu dostává nových služeb a řešení.

„Neustále se snažíme naše služby zlepšovat, pravidelné aktualizace jsou tedy nezbytné. Zákazníkům se za dočasné pozastavení některých funkcí velice omlouváme a zároveň bychom jim chtěli poděkovat za pochopení,“ říká Jiří Pluháček, jenž za realizaci listopadové aktualizace systémů Vodafonu zodpovídá.

Odstávka začne v pátek 7. listopadu v 18 hodin a potrvá až do nedělního večera, kdy budou všechny služby a funkce opět plně dostupné. Zákazníci nebudou moci dobíjet Vodafone karty přes kupony, internetovou stránku a Samoobsluhu, alternativami pro dobíjení budou bankomaty, platební terminály anebo internetové bankovnictví. Dalších služeb se odstávka nijak nedotkne.