Vodafone prodlužuje aktivaci bezplatného internetu v mobilu

29. ledna 2009

Vodafone prodlužuje pro své stávající zákazníky úspěšnou vánoční nabídku - Internet v mobilu na půl roku zdarma do konce února. „Zájem našich stávajících zákazníků o mobilní internet v posledních dnech stále roste. Vycházíme proto vstříc zákazníkům, kteří si ještě bezplatný internet v mobilu nestihli zaktivovat a prodlužujeme nabídku do konce února,“ říká Lukáš Kružberský, ředitel marketingu pro nefiremní zákazníky Vodafonu a dodává: „Věříme, že se s prodloužením vánoční nabídky do konce února dostaneme přes hranici půl milionu aktivací.“ Vánoční dárek – Vodafone Internet v mobilu na 6 měsíců zdarma si mohou aktivovat všichni zákazníci Vodafonu od 6. listopadu 2008.

Vánoční dárek – Vodafone Internet v mobilu na 6 měsíců zdarma si mohou aktivovat všichni zákazníci Vodafonu od 6. listopadu 2008. Mobilní internet používá v současnosti každý sedmý zákazník Vodafonu. Polovina z nich používá internet v mobilu 4 a více dnů v týdnu.