Vodafone nav-check nav-user nav-search nav-basket nav-arrow nav-close nav-hamburger loading onenet vodafone-box

Vodafone přiveze do Varů pláž

21. června 2012

Vodafone je letos pošesté hlavním partnerem Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary. V rámci konceptu „Užijte si ve Varech moře zábavy“, který spojuje klasické karlovarské panorama s mořem, přináší Vodafone návštěvníkům festivalu městskou pláž, wifi zdarma, řadu zábavných aktivit, soutěží nebo zajímavou mobilní aplikaci.

Městská pláž se bude rozkládat v prostoru u Vřídla a na návštěvníky tam bude čekat wifi zdarma, ping pong, pétanque a zábavné soutěže o speciální plážové ceny. Každý návštěvník pláže se také může nechat vyfotit ve stylu Pobřežní hlídky. Na pláži budou návštěvníkům k dispozici data experti, kteří jim přenesou kontakty do nového telefonu nebo poradí s nastavením a službami.

Vodafone všem návštěvníkům přináší i speciální aplikaci pro mobilní telefony s názvem KVIFF Guide. Díky ní budou mít všichni kdykoli po ruce veškerý program kin, přehlednou mapu Karlových Varů i aktuální informace. Aplikace taktéž umožňuje rezervovat si lístky na filmy a soutěžit o zajímavé ceny. Rezervace lístků bude možná i přes SMS.

Veškeré dění z Karlových Varů bude možné sledovat také na speciálním Twitter účtu http://twitter.com/VodafoneVary. Během celého festivalu bude probíhat soutěž Toulavý Android, nápovědy najdou účastníci právě na Twitteru. Pro výherce jsou nachystané nejnovější chytré telefony včetně Vodafone Smart II.

Pro své zákazníky Vodafone připravil také speciální festivalovou nabídku. Když si v době festivalu pořídí Studentský balíček, mohou volat neomezeně celý rok až čtyřem vybraným kamarádům. Nabídka platí pro mladé lidi od 15 do 26 let. Tarif s touto speciální festivalovou nabídkou si zákazníci mohou pořídit v karlovarských prodejnách: T.G.Masaryka 5 nebo v OC Varyáda po celou dobu festivalu. Více informací o na http://www.vodafone.cz/vary/.