Vodafone pomůže všem svým zákazníkům v Bruselu

22. března 2016

Vodafone reaguje na dnešní tragické události v Bruselu a všem svým zákazníkům, kteří pobývají na území této metropole, pomůže s náklady na volání. Zákazníkům s tarify sníží roamingovou útratu na příštím vyúčtování až o 300 korun, zákazníkům s předplacenou kartou navýší do dnešních 14 hodin automaticky kredit o 200 korun.

„Rozhodli jsme se ihned pomoci všem našim zákazníkům, kteří pobývají v Bruselu, aby mohli ujistit své blízké, že jsou v pořádku. SMS zprávou jim posíláme pro jistotu i kontakt na českou ambasádu v Bruselu,“ říká Adriana Dergam, ředitelka korporátní komunikace ve Vodafonu.

Zákazníci pobývající v Bruselu od Vodafonu obdrželi, nebo v nejbližších chvílích obdrží SMS v následujícím znění.

Zákazníci s tarify:

Dobry den, vybuchy na bruselskem letisti otrasly celou Belgii. Nase myslenky jsou s obetmi utoku. Doufame, ze vy jste v poradku. Vasi roamingovou utratu na pristim vyuctovani snizime az o 300 Kc, at se muzete bez starosti spojit se svymi blizkymi nebo resit necekane komplikace vaseho pobytu. Pro jistotu posilame i kontakt na ceske velvyslanectvi v Bruselu: +32 2 641 89 30. Stastnou cestu domu, vas Vodafone

Zákazníci s předplacenými kartami:

Dobry den, vybuchy na bruselskem letisti otrasly celou Belgii. Nase myslenky jsou s obetmi utoku. Doufame, ze vy jste v poradku a navysujeme vam kredit o 200 Kc, at se muzete bez starosti spojit se svymi blizkymi nebo resit necekane komplikace vaseho pobytu. Pro jistotu posilame i kontakt na ceske velvyslanectvi v Bruselu: +32 2 641 89 30. Stastnou cestu domu, vas Vodafone