Vodafone podpoří platbu SMSkama za taxi služby

30. června 2011

Od 1. července bude možné platit za služby společnosti TAXI MOTO SMS zprávou. Zákazníci Vodafonu navíc jako jediní budou při platbě mobilním telefonem platit stejnou cenu jako při platbě v hotovosti. V rámci partnerství budou taxi motorky polepeny logem Vodafonu a Plať mobilem. Technický zajišťovatel společnost Erika, a.s. na podporu placení SMSkou za taxi motorky také uspořádá soutěž o smartphony Vodafone 845 s předplacenou Vodafone kartou a bezplatné jízdy motorkou po Praze.

„Dlouhodobě podporujeme inovativní služby a projekty v oblasti mobilních plateb, které našim zákazníkům usnadňují život. V návaznosti na úspěch SMS jízdenek a SMS parkovného zavádíme ve spolupráci s TAXI MOTO platbu pomoci Premium SMS za taxi služby. Díky možnosti platit prostřednictvím SMS za služby společnosti TAXI MOTO stejné ceny jako při placení hotovostí nebudou muset zákazníci Vodafonu řešit problém s hotovostí. Zároveň mobilita motorek zvýší povědomí o značce Plať mobilem a placení mobilem obecně.“ říká Viktor Nábělek, marketingový manažer mobilních plateb Vodafonu.

„Zavedením možnosti platby prostřednictvím SMS chceme vyjít vstříc zákazníkům. Po této možnosti je dlouhodobě velká poptávka,“ říká Martin Šebesta z TAXI-MOTO, a dodává: „Jsme rádi, že nás v naší snaze podpořil právě Vodafone a uzavřel s námi partnerství.”

Platit za služby společnosti TAXI MOTO mobilním telefonem mohou zákazníci všech tří mobilních operátorů. Pro zákazníky Vodafonu bude cena stejná jako v hotovosti, u ostatních mobilních operátorů bude o něco vyšší, v závislosti na tarifních zónách.

Službu technicky zajišťuje společnost Erika, a.s.

Více informací naleznou zájemci na www.taxi-moto.cz a www.platmobilem.cz