VODAFONE OZNAMUJE NASTÁVAJÍCÍ ZMĚNY NEJVYŠŠÍHO VEDENÍ SPOLEČNOSTI

12. října 2005

Paul Donovan, generální ředitel OVS (Ostatních dceřiných společností) Vodafone, dnes oznámil dvě významné změny, k nimž v nadcházejících měsících dojde ve vedení společnosti Oskar Vodafone. Zároveň také informoval, že podobné změny nastanou i v Connexu, rumunské sesterské společnosti Oskar Vodafonu. Al Tolstoy S platností od 14. října 2005 Al rezignuje na post předsedy představenstva a CEO Oskara (a podobnou pozici v rámci Connexu). Stane se tak po více než pěti letech ve službách společnosti, v rámci dokončování přesunu výkonných pravomocí v obou společnostech na Vodafone.

Al Tolstoy
S platností od 14. října 2005 Al rezignuje na post předsedy představenstva a CEO Oskara (a podobnou pozici v rámci Connexu). Stane se tak po více než pěti letech ve službách společnosti, v rámci dokončování přesunu výkonných pravomocí v obou společnostech na Vodafone. Po 11 letech, strávených prací v zahraničí, plánuje návrat do Kanady, kde se hodlá věnovat rodině a koníčkům.

Karla D. Stephens
Taktéž s platností od 14. října 2005 se novou CEO společnosti Oskar Vodafone stává Karla D. Stephens. Bude pokračovat v probíhající integraci Oskara do globální struktury Vodafonu až do svého odchodu, který se očekává v únoru 2006.

„Karla a Al pomohli Oskar Vodafonu svými mimořádnými vůdčími schopnostmi a vizemi. Z pouhé myšlenky dokázali vytvořit jednu z nejúspěšnějších a nejoriginálnějších společností na středoevropském telekomunikačním trhu,“ prohlásil Donovan. „Velmi se těším na pokračující spolupráci s Karlou. A zároveň jí i Alovi přeji vše nejlepší do budoucnosti.“

Zároveň bylo oznámeno, že Liliana Solomonová byla jmenována CEO společnosti Connex. Prezident a COO Connexu Ted Lattimore ze společnosti odejde v prosinci 2005 a vrátí se zpět do Kanady.