Vodafone nabídne neomezené volání pro všechny předplacené karty za 20 korun

16. května 2013

Po úspěšném uvedení Karty se vším všudy, která nabídla neomezené volání v síti Vodafone, mohou tento benefit využívat zákazníci již se všemi předplacenými kartami. Umožní jim to od pondělí 20. května za poplatek 20 Kč nové balíčky s názvy Neomezené volání do sítě na den a Nonstop víkend. Vodafone tak vychází vstříc všem zákazníkům s předplacenými kartami. Ti uskuteční až tři čtvrtiny hovorů právě do vlastní sítě a volají spíše nepravidelně. Mohou si tak balíčky libovolně skládat a volat neomezeně v síti, kdy chtějí. Oba balíčky je nyní možné aktivovat ke všem předplaceným kartám včetně speciálních edic.

Balíček Neomezené volání do sítě na den si mohou zákazníci aktivovat za cenu 20 korun vč. DPH prostřednictvím Hlasové samoobsluhy, Internetové samoobsluhy nebo pomocí SMS ve tvaru VOLANI VF DNES 1234 na číslo 7700 (1234 nahradí zákazník svým heslem do Samoobsluhy). O aktivaci balíčku zákazníka během několika minut informuje SMS a od jejího doručení je balíček platný do půlnoci téhož dne.

Balíček Nonstop víkend vychází z oblíbeného produktu Nonstop víkend pro Divokou kartu, který si nyní zákazníci mohou nově aktivovat ke všem předplaceným kartám jen za cenu 20 korun vč. DPH. Aktivaci mohou provést stejným způsobem, pouze v případě, že si zvolí SMS, bude ve tvaru VIKEND A 1234 na číslo 7700 (1234 nahradí zákazník svým heslem do Samoobsluhy). Během několika minut pak obdrží potvrzující SMS o aktivaci služby, která platí od páteční do nedělní půlnoci.