Vodafone kalkulačka najde optimální tarif a ušetří peníze za volání

07. února 2008

Vodafone spouští nový online nástroj, díky němuž mohou zákazníci mobilních operátorů rychle najít tarif Vodafonu, který je optimální pro jejich potřeby. Podle počtu provolaných minut a poslaných SMS jim nová internetová kalkulačka na adrese www.vodafone.cz/kalkulacka vybere tarif, který jim za jejich peníze dopřeje co největší počet minut a SMS. Porovnání výhodnosti tarifů v kalkulačce může během chvilky provést úplně každý, nejen zákazníci Vodafonu.

Stačí zadat, jestli zákazník volá jako domácnost, student či firma, u jakého je operátora a jaký má tarif. Výsledný výpočet ukáže nejoptimálnější tarif u Vodafonu a případně kolik minut a SMS navíc by zákazník za své peníze mohl získat. V případě, že tarif Vodafonu je méně výhodný, ukáže to kalkulačka také. Kalkulačka nezohledňuje balíčky, promo nabídky či MMS, počítá pouze s provolanými minutami a poslanými SMS.

„Kalkulačku jsme koncipovali tak, aby byla co nejvíce objektivní a měla pro zákazníka skutečnou hodnotu. Proto výpočty pracují jen se srovnatelnými nabídkami všech operátorů a ne s jednorázovými akcemi, které by srovnání zkreslovaly ve prospěch jednoho operátora,“ říká Eva Štípková, manažerka interaktivního marketingu Vodafone.

Porovnání tarifů je možné na dvou úrovních. Pro jednoduchý výpočet stačí zadat jen počet minut a SMS za měsíc. Podrobnější kalkulace pracuje s detailním rozpisem SMS a minut volání do sítí jednotlivých operátorů a zohledňuje také volání ve špičce, mimo špičku či o víkendu.

Zájemci o firemní tarify navíc mohou zavolat na telefonní linku 800 77 77 00, kde jim operátor po zadání údajů vypočte nejvýhodnější tarif.

Více informaci najdete na www.vodafone.cz/kalkulacka