Vodafone nav-check nav-user nav-search nav-basket nav-arrow nav-close nav-hamburger loading onenet vodafone-box

Vodafone druhým rokem ocení v soutěži úspěšné firmy a podnikatele

23. dubna 2009

Vodafone podpoří druhým rokem po sobě úspěšné podnikatele a firmy v rámci ceny Vodafone Firma roku vyhlašované Hospodářskými novinami, a udělí speciální ocenění v kategorii Byznys Rebel 2009. V té uspěje podnikatel nebo firma, která vyniká nejlepší péčí o zákazníky. „Stejně jako loni chceme podpořit zajímavé příběhy firem a podnikatelů, kteří úspěšně rozjeli svůj byznys a rozhodli se nabízet výrobky a služby za jiných, pro zákazníka příznivějších podmínek, než je na trhu běžné,“ uvedl viceprezident pro firemní zákazníky Vodafonu Pavel Hlavinka. Soutěž Vodafone Firma roku 2009 a kategorie Byznys Rebel 2009 je vyhlašována ve všech krajích České republiky. V soutěži Vodafone Firma roku 2009 může uspět každá společnost s maximálním obratem 1,4 miliardy korun, která má alespoň dvouletou účetní historii.

Soutěž Vodafone Firma roku 2009 a kategorie Byznys Rebel 2009 je vyhlašována ve všech krajích České republiky. V soutěži Vodafone Firma roku 2009 může uspět každá společnost s maximálním obratem 1,4 miliardy korun, která má alespoň dvouletou účetní historii. Do speciální kategorie Byznys Rebel 2009 se mohou přihlásit živnostníci nebo firmy, které ve stručnosti sepíší svůj podnikatelský příběh, v němž představí, čím se odlišují od konkurence. Zájemci se mohou do soutěží přihlásit od května do června. Krajská kola proběhnou v září a říjnu a vítězové budou vyhlášeni koncem listopadu.

Loni se do soutěže o Vodafone Firmu roku 2008 zaregistrovalo rekordních 3220 podnikatelů. Vítězem se stal dobrušský výrobce obalů Servisbal Obaly. Titul Byznys Rebel 2008 získaly samoobslužné restaurace The Pub Franchising.

Více informací o soutěžích naleznou zájemci na webových stránkách www.firmaroku.cz