U Vodafonu si užijete BlackBerry® i s předplacenkou

16. ledna 2012

Chytré telefony značky BlackBerry®, které byly dříve nejčastěji vyhrazeny korporátním zákazníkům, nyní může využít každý zákazník Vodafonu včetně uživatelů předplacených karet. Telefony BlackBerry® umožňují snadný přístup ke všem komunikačním aplikacím od e-mailu přes chat až po sociální sítě. Uživatelé jistě ocení jejich QWERTY klávesnici a dlouhou výdrž baterie díky optimalizovanému přístupu služby BlackBerry service k internetu.

Vodafone nabízí BlackBerry® Curve™ 8520 od 3277 Kč se Speciální edicí Tarifů na míru, nebo v balíčku s předplacenou kartou s kreditem 300 Kč za 3 977 Kč vč. DPH. Výhodou kombinace s předplacenou kartou je připojení k internetu s tarifem Internet v mobilu (150 MB FUP) zdarma při pravidelném dobíjení minimálně 300 Kč měsíčně.

Telefon BlackBerry® Curve™ 8520 s předplacenou kartou:

• Telefon BlackBerry® Curve™ 8520 za 3977 Kč
  • Internet v mobilu zdarma napořád při dobíjení 300 Kč měsíčně
  • Připojení k internetu první měsíc zdarma
  • Aktivace tarifu Internet v mobilu a BlackBerry Internet Service® proběhne automaticky po prvním telefonátu
  • Přednabitý kredit 300 Kč

Telefon BlackBerry® Curve™ 8520 s tarify Speciální edice tarifů na míru:

• Telefon BlackBerry® Curve™ od 3277 Kč (při minimálním měsíčním plnění 277 Kč a závazku na 6 měsíců)
  • Výhody chytrého telefonu BlackBerry® a optimalizovaných služeb BlackBerry Internet Service®
  • Výhody tarifu kombinující zvýhodněné volání, SMS a data

Hlavní funkce telefonu:

• Pohodlná plně-QWERTY klávesnice and dotykový trackpad pro spolehlivé a pohotové psaní a navigaci