Vodafone nav-check nav-user nav-search nav-basket nav-arrow nav-close nav-hamburger loading onenet vodafone-box

U Oskara si svůj bonus můžete vybrat sami!

15. července 2003

Dostali jste už někdy bonus, který jste nejenže nechtěli, ale ani nevyužili? U Oskara se vám to nemůže stát. Protože každý, kdo si dneškem počínaje pořídí jakýkoliv Oskarův Tarif nové generace (Řekni mi, Povídej a Nezavěšuj), si může z Dárkového koše vybrat svůj bonus úplně sám! A věřte, že tahle volba lehká nebude! Ke každému Tarifu nové generace si totiž můžete z Dárkového koše vybrat balíček doplňkových služeb až na rok zdarma. Máte chuť na 100 volných SMS měsíčně? Nebo dáte přednost 40 minutám stráveným na WAPu? Potěší vás více 5 log, melodií a obrázků? Chcete každý měsíc raději 30 informací z SMS Info? A nebo zvolíte 25 esemesek pro SMS Hry? Výběr záleží jen a jen na vás. Zvolit si můžete pouze jeden balíček Moje SMS a nebo jakoukoliv kombinaci dvou balíčků: Můj WAP; Moje Loga, melodie a obrázky; Moje SMS Info a Moje SMS Hry. A jak balíček zdarma získáte? Stačí, když si na bezplatném čísle OskarKontakt 800 777 777 nebo v Oskarových prodejnách objednáte jeden z Tarifů nové generace (Řekni mi, Povídej a Nezavěšuj) a vyberete si svůj balíček služeb zdarma.

A jak balíček zdarma získáte? Stačí, když si na bezplatném čísle OskarKontakt 800 777 777 nebo v Oskarových prodejnách objednáte jeden z Tarifů nové generace (Řekni mi, Povídej a Nezavěšuj) a vyberete si svůj balíček služeb zdarma. U tarifu Řekni mi dostanete si budete bonus užívat 3 měsíce, u Povídej 6 měsíců a konečně v případě tarifu Nezavěšuj celý jeden rok. Balíček zdarma můžete začít využívat od začátku prvního celého účtovacího období. O ukončení platnosti benefitu bude zákazník informován pomocí esemesky. Tuto nabídku není možné kombinovat s telefony za zvýhodněnou cenu.

A jako bonbónek na závěr snížil Oskar pro všechny nové zákazníky s Tarify nové generace aktivaci SIM Plus karty na poloviční cenu, tedy na 150 Kč (včetně DPH). SIM Plus karta vám umožní kdekoli a kdykoli čerpat z široké palety informačních zdrojů, bavit se v komunitě přátel na SMS Chatu i nastavovat Oskarovy služby pomocí aplikace Můj Oskar.