SMSkujte si se svojí láskou rok zdarma

06. února 2008

Zákazníci, kteří přivedou svého partnera k Vodafonu před Valentýnem (do 14.2.2008), získají kromě standardních benefitů již běžícího programu Doporuč a získej (SMS na rok zdarma, bonus 150 až 2 000 Kč na služby Vodafone) navíc originální tričko s Valentýnským motivem. Zákazník, který využije Valentýnského Doporuč a získej, tzn. přivede svého partnera k Vodafonu do 14.

Zákazník, který využije Valentýnského Doporuč a získej, tzn. přivede svého partnera k Vodafonu do 14.2.2008 získá:

• SMS na rok zdarma – mezi doporučeným a doporučovatelem, pokud jsou oba tarifními zákazníky Vodafonu
  • bonus 150 až 2 000 Kč na služby Vodafonu (dle tarifu přivedeného zákazníka) – získá jak zákazník, který doporučí, tak zákazník přivedený k Vodafonu
  • originální tričko

Od spuštění programu Doporuč a získej již přivedli spokojení zákazníci Vodafonu 140 tisíc nových zákazníků. 17% zákazníků, kteří doporučili Vodafone svým kamarádům, byli dříve také doporučeni.

Více informací naleznete na www.vodafone.cz