OSKARTY LZE NYNÍ DOBÍJET TAKÉ NA TERMINÁLECH SAZKY

05. října 2004

Od dnešního dne mohou všichni majitelé Oskaret dobíjet své předplacené karty na více než 7 000 terminálech SAZKY. Kredit Oskarty lze navýšit částkami 200 až 9 999 Kč. Dobíjení prostřednictvím SAZKY je velmi jednoduché a rychlé, neboť zákazník nemusí přepisovat žádné dobíjecí číslo. Stačí pouze zadat telefon a dobíjenou částku, popřípadě další telefonní číslo, na které chce zákazník poslat SMS s potvrzením o dobití. Platí se v hotovosti a každý zákazník obdrží stvrzenku.

Dobíjení prostřednictvím SAZKY je velmi jednoduché a rychlé, neboť zákazník nemusí přepisovat žádné dobíjecí číslo. Stačí pouze zadat telefon a dobíjenou částku, popřípadě další telefonní číslo, na které chce zákazník poslat SMS s potvrzením o dobití. Platí se v hotovosti a každý zákazník obdrží stvrzenku. SMS zpráva s potvrzením o dobití přijde během několika minut.

“Očekáváme, že dobíjení v terminálech SAZKY se stane oblíbenou formou navýšení kreditu Oskaret. Spolupráce se SAZKOU je tak dalším krokem k tomu, jak zvýšit počet míst pro dobití Oskaret a rozšířit tak používání výhodných služeb Oskara,” říká tiskový mluvčí Oskara Petr Šindler. Oskarty je také možno dobíjet 24 hodin denně pomocí dobíjecích kupónů, více než 2 000 bankomatů, webu a služby M-Platby.

Podíly různých způsobů dobíjení Oskaret
Dobíjecí kupóny Ve více než 2 000 bankomatech M-Platby, web a další