OSKAR TOMU NASADIL KORUNU

16. října 2001

Pouhou 1 Kč bude stát volání a využívání Oskarových služeb* s novou Vánoční Oskartou, jejíž prodej začal již 15. října.  Do Vánoc zbývá ještě 69 dnů, ale mimořádně výhodnou sezónní nabídku od Oskara je možné využít již nyní. Oskar tomu totiž doslova nasadil korunu a přichází s novou Vánoční Oskartou, která má unikátní cenové zvýhodnění. Volání i využívání dalších služeb (SMS, WAP, SMS Chat, SMS e-mail, aktivní SMS, hlasová schránka, data/fax) s touto předplacenou kartou v rámci sítě Oskar bude mít jednotnou cenu 1 Kč za minutu nebo za položku (bez DPH).

• Pouhou 1 Kč bude stát volání a využívání Oskarových služeb* s novou Vánoční Oskartou, jejíž prodej začal již 15. října.

Čím dřív zákazník Vánoční Oskartu aktivuje, tím déle bude moci využívat výhod tohoto prvního vánočního dárku. Vánoční Oskarta se totiž letos začala prodávat již od 15. října a cenové zvýhodnění bude trvat až do 28. února 2002. Aktivaci karty je nutné provést do konce prosince letošního roku.

Vánoční Oskartu je možné zakoupit pouze s libovolným mobilním telefonem z Oskarovy nabídky. Jak ukazuje následující přehled, nejlevnější přístroj lze získat již za 2577 Kč, dalších pět typů je možné pořídit pod pět tisíc korun.

Motorola T2288R 2,577 Kč Nokia 3310 4,977 Kč Nokia 8210 10,977 Kč
Siemens A35 2,577 Kč  Nokia 3330 5,977 Kč  Siemens S45 12,977 Kč
Alcatel 303 2,977 Kč  Alcatel 501 5,977 Kč  Siemens SL45 19,977 Kč
Siemens C35i 3,577 Kč Siemens S35I  7,977 Kč Nokia 8850 19,977 Kč
Sony CMD-J5 4,577 Kč Nokia 6210 9,977 Kč  Nokia 9210 35,977 Kč

Ceny včetně DPH

Po získání licence na provozování duální mobilní sítě GSM 900/1800 v říjnu roku 1999 se Český Mobil a.s. stal prvním duálním mobilním operátorem v České republice. Komerční provoz nejmodernější GSM sítě v České republice zahájil 1. března 2000 s označením služeb Oskar. Do konce prvního pololetí 2001 Oskar získal více než 540.000 zákazníků, což jej staví na přední místo mezi operátory startujícími ze třetí pozice ve střední Evropě. Oskarův úpěšný rozvoj byl také oceněn letošní nominací na cenu Nejlepší mobilní operátor na World Communication Awards udělovanou v Londýně.

Český Mobil patří prostřednictvím ClearWave N.V. do skupiny telekomunikační společnosti Telesystem International Wireless (TIW). TIW je dynamicky se rozvíjející globální operátor mobilních telekomunikačních sítí s více než 5 miliony zákazníků po celém světě. Akcie TIW jsou kótovány na torontské burze ("TIW") a na burze Nasdaq "TIWI").