Oddělení nefiremních zákazníků ve Vodafonu povede Enrique Vivas

12. března 2018

Vodafone představil nového viceprezidenta pro nefiremní zákazníky, je jím Enrique Vivas. Přichází do českého Vodafonu z centrály firmy ve Velké Británii. Nastoupí 1. dubna 2018.

Enrique nastoupil do Vodafonu v roce 2006 a prošel řadou pozic ve Španělsku a ústředí skupiny Vodafone v Londýně. V roce 2015 se stal ředitelem marketingu a cenotvorby v divizi Group Commercial, kde měl na starost digitální marketing, podpořil spuštění segmentového marketingu v jednotlivých zemích a pomohl definovat a realizovat globální strategii pro marketing a cenotvorbu.

Enrique studoval informatiku a práva, získal také titul MBA. Žil v Madridu, Londýně a Düsseldorfu a těší se na Prahu. Je ženatý a má malého syna Maxe. Ve volném čase rád sleduje filmy, čte, poslouchá hudbu a chodí na operu. Býval boxerem a má rád fotbal.