Obchodním ředitelem pro firemní zákazníky Vodafonu je Michal Müller

20. dubna 2017

Vodafone Česká republika představil nového obchodního ředitele pro B2B, jehož úkolem je zvýšit efektivitu řízení v segmentech malých a středních firem, korporátních zákazníků a státního sektoru. Od 1. dubna 2017 se této funkce ujal Michal Müller.

Michal Müller přichází do Vodafonu s mnohaletými zkušenostmi v oblasti telekomunikací. Během své kariéry řídil početné týmy různých segmentů a podílel se například na velkých organizačních změnách ve společnosti O2 Česká Republika.

Michal vystudoval mezinárodní management na VŠE Praha, kde kromě inženýrského titulu získal i mezinárodně uznávaný titul CEMS MIM (Master in International Management).

V mládí se vrcholově věnoval biatlonu a i dnes tráví svůj volný čas nejraději aktivním sportem. Kromě toho rád cestuje, poznává nové kultury a je velký gurmán.