NA PŘEČÍSLOVÁNÍ NEBUDETE S OSKAREM SAMI

04. září 2002

Oskar připravil pro své zákazníky kompletní servis pro přečíslování na www.oskarmobil.cz, včetně bezplatného stažení automatického převaděče telefonních čísel OskarEditoru Firemní zákazníci mohou přečíslování zjednodušit a zlevnit pomocí Přestupové sady v hodnotě až 25 000 Kč. Oskar na svých webových stránkách nabízí bezplatně ke stažení OskarEditor - automatický převaděč telefonních čísel. Tento program automaticky převede telefonní čísla uložená v textových nebo tabulkových editorech včetně MS Outlook do nového platného formátu.

• Oskar připravil pro své zákazníky kompletní servis pro přečíslování na www.oskarmobil.cz, včetně bezplatného stažení automatického převaděče telefonních čísel OskarEditoru
  • Firemní zákazníci mohou přečíslování zjednodušit a zlevnit pomocí Přestupové sady v hodnotě až 25 000 Kč.

Oskar na svých webových stránkách nabízí bezplatně ke stažení OskarEditor - automatický převaděč telefonních čísel. Tento program automaticky převede telefonní čísla uložená v textových nebo tabulkových editorech včetně MS Outlook do nového platného formátu. A to jak po jednotlivých číslech, tak hromadně.

OskarEditor je také možné zakoupit na CD-ROM za pouhou 1,- Kč ve všech Oskarových firemních obchodech či prostřednictvím bezplatné telefonní linky OskarKontakt 0800 77 77 77.

Všem zákazníkům navíc Oskar doporučuje:

• ukládat nová mobilní čísla do svého telefonního seznamu v mezinárodním formátu, tzn. s předvolbou +420. Takto uložená čísla se po přečíslování nezmění.
  • zkontrolovat telefonní seznam v telefonu a všechna mobilní telefonní čísla přepsat do mezinárodního formátu
  • pokud zákazník sám nastavil telefonní číslo příslušného SMS centra, číslo hlasové schránky, přístupového bodu do internetu a do WAPu, zkontrolovat si v menu telefonu, zda i toto telefonní číslo je uloženo v mezinárodním formátu
  • po přečíslování překontrolovat ještě jednou všechna telefonní čísla v telefonních seznamech a provést změny čísel pevných linek

Speciální nabídka pro firemní zákazníky Zákazník, který uzavře účastnickou smlouvu do konce září, získá Oskarovu Přestupovou sadu v hodnotě až 25 000 korun.Oskarovým firemním zákazníkem se může stát každý, pokud je podnikatelem dle platných právních předpisů a aktivuje minimálně jednu Oskarovu SIM kartu. Oskar i v tomto případě neúčtuje svým zákazníkům aktivační poplatek!

Přestupová sada obsahuje: Dotace na mobilní telefony a příslušenství – výšku dotace zákazník určuje sám, na základě délky kontraktu a velikosti celkového měsíčního závazku.

Dotace na změnu firemních materiálů – výška je vypočítána dle velikosti celkového měsíčního závazku v rámci jedné účastnické smlouvy. Dotace pomůže zákazníkovi překlenout problémy se změnou telefonního čísla na nových vizitkách, obálkách, dopisních papírech apod.

SIM Editor – SIM Reader – zařízení, které umožní změnu záznamů na SIM kartě obdrží každý nový firemní zákazník s uzavřenou účastnickou smlouvou zdarma (platí od 15.července do konce září). Kombinace SIM Editoru a SIM Readeru umožňuje stáhnout telefonní čísla uložená na simkartě, snadno je převést do nového formátu bez nuly a nahrát zpět na simkartu.

Zlaté číslo zdarma – Oskar nabízí zdarma zákazníkům s 10-ti a více telefonními čísly zlaté číslo v hodnotě 5 000 Kč

Informační brožura o Přečíslování – osvětluje vše, co by měl zákazník udělat v souvislosti s Přečíslováním, aby změna jeho čísel proběhla bez problémů.

Nové tarify pro firemní zákazníky A navíc Oskar v květnu 2002 připravil pro své firemní zákazníky nové tarify. Tarify Na jistotu a Na zisk jsou určeny pro všechny právnické osoby s IČO, využivající 2 a více SIM karet. Unikátním Oskarovým řešením jsou minimální měsíční paušály. Poprvé se rovněž objevují automatické množstevní slevy podle principu „čím více voláte, tím méně platíte.“ Například u tarifu Na zisk se po provolání 250 minut do Oskarovy sítě snižuje cena hovorů na korunu, tedy na pouhou třetinu běžné sazby.

Po získání licence na provozování duální mobilní sítě GSM 900/1800 v říjnu roku 1999 se Český Mobil a.s. stal prvním duálním mobilním operátorem v České republice. Komerční provoz nejmodernější GSM sítě v ČR zahájil 1. března 2000 pod značkou Oskar. V červnu 2002 již s Oskarem volalo více než 1.070.000 zákazníků, což jej řadí mezi nejrychleji se rozvíjející operátory startující ze třetí pozice v Evropě. V současnosti je Oskar jediným operátorem v České republice s trvale rostoucím podílem na trhu.

Český Mobil patří prostřednictvím ClearWave N.V. do skupiny spadající pod telekomunikační společnost Telesystem International Wireless (TIW).