Modem Vodafone Mobile Connect flash exkluzivně ve Vodafone eShopu za zvýhodněnou cenu 777 Kč

23. května 2008

Zákazníci Vodafonu mohou nyní exluzivně v eShopu Vodafone získat samoinstalační datový modem v podobě flash disku Vodafone Mobile Connect flash za zvýhodněnou cenu 777 Kč včetně 19 % DPH. Vodafone Mobile Connect flash za tuto zvýhodněnou cenu získají zákazníci, kteří si přes Vodafone eShop do konce května aktivují datový tarif Připojení na stálo. Výhody Vodafone Mobile Connect flash: Okamžité připojení k internetu Žádné nastavování nebo instalace z CD Miniaturní rozměry Standardní cena modemu s tarifem Připojení na skok činí 3 977 Kč včetně DPH. S tarifem Připojení na dlouho jej pořídíte za zvýhodněnou cenu 1 977 Kč včetně DPH. Zvýhodněná cena modemu Vodafone Mobile Connect flash je podmíněna řádným užíváním nového tarifu po dobu šesti měsíců.

Výhody Vodafone Mobile Connect flash:

• Okamžité připojení k internetu
  • Žádné nastavování nebo instalace z CD
  • Miniaturní rozměry

Navíc stále platí možnost pro zákazníky vyzkoušet si tarif Připojení na stálo na jeden měsíc zdarma při jeho aktivaci do konce srpna 2008.

Více informací zde: www.vodafone.cz/eshop