Mario Mele se stane viceprezidentem pro nefiremní zákazníky Vodafonu

13. října 2009

Viceprezidentem pro nefiremní zákazníky Vodafonu Česká republika se v říjnu stane Mario Mele (42). Bude odpovědný za všechny marketingové a prodejní aktivity a také za zákaznickou péči pro nefiremní zákazníky Vodafonu. Mario Mele na postu viceprezidenta nahradí Ann Hofvander, která se rozhodla přijmout místo regionální ředitelky Telenor India. “Mám to štěstí, že jsem s Mariem spolupracovala už dříve. Je fantasticky energický, nadšený pro práci a motivovaný,” říká Muriel Anton, generální ředitelka Vodafonu Česká republika.

Před příchodem do Vodafonu Česká republika pracoval Mario Mele jako marketingový ředitel Vodafonu Turecko. Mezi lety 2002 a 2006 byl viceprezidentem marketingu v Oskarovi, později Vodafonu Česká republika. V Oskarovi byl od začátku, pomáhal ho rozjíždět jako ředitel plánování.