JEN U OSKARA MŮŽETE VYMĚNIT STAROU NOKII 5110 ZA POSLEDNÍ MODEL

15. srpna 2002

Kdo přinese svou Nokii 5110 a vybere si jeden z Oskarových nových tarifů, získá nejnovější telefon Nokia 3410 nebo 3510 se zajímavou slevou Oskar je první operátor v ČR, který bere telefony na protiúčet Pokud patříte k mnoha fandům, kteří jsou stále věrní kultovnímu modelu 5110 z dílny finské Nokie, pozorně čtěte. Oskar vám dává šanci vyměnit tenhle legendární telefon, který svého času patřil k naprosté technologické špičce, za nejnovější model téže značky – pohodlně, rychle, bez řečí a za mnohem, mnohem příznivější cenu. Jak přesně nabídka funguje? Od 15. srpna stačí přinést do Oskarova obchodu funkční Nokii 5110 a vybrat si jeden z tarifů Povídej, Nezavěšuj nebo Mezi námi. Pak si už můžete zvolit ze dvou modelů.

• Kdo přinese svou Nokii 5110 a vybere si jeden z Oskarových nových tarifů, získá nejnovější telefon Nokia 3410 nebo 3510 se zajímavou slevou
  • Oskar je první operátor v ČR, který bere telefony na protiúčet

Jak přesně nabídka funguje? Od 15. srpna stačí přinést do Oskarova obchodu funkční Nokii 5110 a vybrat si jeden z tarifů Povídej, Nezavěšuj nebo Mezi námi. Pak si už můžete zvolit ze dvou modelů. Pokud si koupíte elegantní Nokii 3410, zaplatíte v rámci této akce pouhých 3577 korun včetně daně. Běžná cena přitom činí 6977 Kč, tedy téměř dvakrát více. Nebo můžete zvolit Nokii 3510, která umí dokonce i rychlý internet GPRS. Ta vás vyjde na 4577 korun i s daní, což je oproti standardní nabídce úspora 57 procent! Ovládání obou telefonů přitom bude zákazníkům zvyklým na 5110 připadat naprosto přirozené a přechod bezproblémový.

Oskarovy tarify, které jsou součástí akce, se vyplatí i samy o sobě. Nabízejí nejvýhodnější cenu volné minuty do všech sítí, bezkonkurenčně levné esemesky, stejné ceny po celý den, nulové aktivační poplatky a žádnou potřebu uzavírat smlouvu.

„Díky této akci mohou zákazníci získat ze starého telefonu hodnotu, jakou v něm jistě už nehledali,“ prohlásila Sylvie Scott, viceprezidentka Oskara pro marketing a prodej. „Oskar je první operátor v ČR, který začal vykupovat telefony protiúčtem podle modelu, který je známý z automobilového trhu.“

Oskar bude tímto způsobem přijímat všechny exempláře Nokie 5110, které vykazují základní funkčnost. Výše slevy je garantovaná a stáří přístroje na ni nemá žádný vliv. Vybavení telefonu nemusí být úplné, podmínkou nejsou dokonce ani originální kryty. Nevadí ani, pokud bude telefon blokován, jak je bohužel u některých operátorů běžnou praxí...

Po získání licence na provozování duální mobilní sítě GSM 900/1800 v říjnu roku 1999 se Český Mobil a.s. stal prvním duálním mobilním operátorem v České republice. Komerční provoz nejmodernější GSM sítě v ČR zahájil 1. března 2000 pod značkou Oskar. Do dubna 2002 si Oskara vybralo více než 1.000.000 zákazníků, což jej řadí mezi nejrychleji se rozvíjející operátory startující ze třetí pozice v Evropě. V současnosti je Oskar jediným operátorem v České republice s trvale rostoucím podílem na trhu.

Český Mobil patří prostřednictvím ClearWave N.V. do skupiny spadající pod telekomunikační společnost Telesystem International Wireless (TIW). Akcie TIW jsou kótovány na torontské burze ("TIW") a na burze Nasdaq ("TIWI").