Fotbalové mistrovství Evropy 2008 na Vodafone live!

06. června 2008

Na portálu Vodafone live! byla dnes, 6. června 2008, zprovozněna speciální mikrostránka o evropském šampionátu ve fotbale. Fandové fotbalu z řad zákazníků Vodafone tak mohou mít aktuální zpravodajství, výsledky zápasů, souhrny, skupiny i on-line textové přenosy z fotbalového svátku neustále k dispozici ve svých mobilních telefonech. V této speciální sekci portálu Vodafone live! věnované fotbalovému mistrovství naleznou zákazníci vizitky jednotlivých hráčů, fotogalerii a mnoho zajímavostí ze zákulisí. Kromě toho jsou pro zákazníky připraveny i zábavné funkce ke stažení: například tapety s fotbalovou tématikou, nebo oficiální JAVA hra.

Mikrostránka věnovaná informacím z fotbalového šampionátu je součástí sekce Sport portálu Vodafone live! Přístup na tuto sekci je neomezený a řídí se stejnými pravidly a cenami, jako celý obsah portálu Vodafone live! tj. obsah k prohlížení si lze předplatit na 1 den, 7 dní nebo 1 měsíc a v celé vybrané sekci má pak zákazník neomezený počet přístupů, aniž by platil za datové přenosy.

Obsah mikrostránky k fotbalovému šampionátu si lze předplatit:

• Na jeden den za 7 Kč včetně DPH
  • Na sedm dní za 30 Kč včetně DPH
  • Na jeden měsíc za 60 Kč včetně DPH

Více informací naleznete na www.vodafone.cz/live