DOHODA S OSKAREM SE BUDE UZAVÍRAT NA DVA ROKY

04. ledna 2002

· Od 1. ledna se délka nově uzavřených smluv u Dohody s Oskarem zkrátí ze tří na dva roky. Oskarův smluvní tarif Dohoda s Oskarem nabídne od 1. ledna 2002 ještě atraktivnější podmínky než doposud. Smlouvy uzavřené po tomto datu se totiž již nebudou podepisovat na tři roky, jako je tomu nyní, ale jen na dva.

„Dohoda s 0skarem je nejvýhodnější tarifní program na českém trhu. Abychom vyšli vstříc přáním zákazníků, zkracujeme smluvní dobu na pouhé dva roky,“ uvedla Sylvie Scott, vice-presidentka pro marketing a prodej.

U Dohody s Oskarem se platí měsíční paušál 577,5 Kč (včetně DPH). Za tuto částku získává zákazník 300 minut zdarma, z toho 210 z nich ve špičce (8-18 hodin v pondělí až pátek) a 90 mimo špičku. Posílání SMS v síti Oskar zde stojí pouhých 0,53 Kč, textovka do jiných sítí vyjde na 1,58 Kč.

Po získání licence na provozování duální mobilní sítě GSM 900/1800 v říjnu roku 1999 se Český Mobil a.s. stal prvním duálním mobilním operátorem v České republice. Komerční provoz nejmodernější GSM sítě v České republice zahájil 1. března 2000 s označením služeb Oskar. Třetí čtvrtletí roku 2001 Oskar završil s počtem 680 000 zákazníků, a zaujal tak přední místo mezi operátory startujícími ze třetí pozice ve střední Evropě. Oskarův úpěšný rozvoj byl také oceněn letošní nominací na cenu Nejlepší mobilní operátor na World Communication Awards udělovaných v Londýně. Český Mobil patří prostřednictvím ClearWave N.V. do skupiny telekomunikační společnosti Telesystem International Wireless (TIW). Akcie TIW jsou kótovány na torontské burze ("TIW") a na burze Nasdaq "TIWI").