Vodafone nav-check nav-user nav-search nav-basket nav-arrow nav-close nav-hamburger loading onenet vodafone-box

Chris Robbins, viceprezident pro marketing Vodafonu ČR, vybuduje nového operátora v Kanadě

08. října 2008

Chris Robbins, viceprezident pro marketing Vodafonu ČR se rozhodl na konci tohoto roku opustit Vodafone. Robbins přijal pozici viceprezidenta pro prodej a marketing u nového mobilního operátora v Kanadě, který zahájí provoz v průběhu roku 2009. Nový viceprezident pro marketing Vodafonu ČR bude jmenován do konce tohoto roku. Chris Robbins působil v českém Vodafonu a Oskaru od roku 2002, nejprve na pozici marketingového ředitele a od roku 2006 ve funkci viceprezidenta pro marketing. „Chris odvedl za šest let svého působení v Oskarovi a ve Vodafonu fantastickou práci.

„Chris odvedl za šest let svého působení v Oskarovi a ve Vodafonu fantastickou práci. Vybudoval velmi silný marketingový tým, který přišel na trh s tak revolučními službami jako je Vodafone Passport a mobilní reklama a také přinesl internet do mobilů našich zákazníků. Budeme Chrise opravdu postrádat a přeji mu mnoho štěstí,“ říká Muriel Anton, generální ředitelka Vodafonu ČR.

„Rozhodnutí opustit Českou republiku a skvělý tým Vodafonu s naší jedinečnou značkou a firemní kulturou bylo jedním z nejtěžších rozhodnutí, které jsem musel ve svém životě udělat. Nicméně šance vybudovat nového operátora, který zahýbe kanadským trhem podobně jako Oskar v České republice, je příležitost , kterou jsem nemohl odmítnout,“ říká Robbins.

Před příchodem do České republiky působil Chris Robbins v Kanadě v mobilní divizi telekomunikační společnosti Rogers AT&T.