Vodafone startuje éru neomezených mobilních dat v Česku

19. června 2019

Už za 599 korun měsíčně mohou mít zákazníci Vodafonu neomezený mobilní internet ve svém telefonu. Nabídka je určena pro domácnosti a firmy připojené pevným internetem od společnosti Vodafone, který je dnes dostupný pro 99 % z nich.

„Před rokem jsme řekli, že neomezená mobilní data není možné v Česku zavést bez kvalitní pevné infrastruktury,“ připomíná Petr Dvořák, generální ředitel společnosti Vodafone Czech Republic. Vodafone proto představuje novou generaci neomezených tarifů, které spojují pevné a mobilní služby.

To nejlepší ze světa mobilního i pevného internetu

Vodafone spouští neomezený mobilní internet nedlouho před očekávaným spojením se společností UPC Česká republika. „Vnímáme silnou poptávku po lepších datových službách, a tak jsme se rozhodli už déle nečekat,“ vysvětluje Petr Dvořák, proč nový tarif Vodafone Neomezený přichází právě teď. A komentuje svou novou vizi: „Vstupujeme do nové éry pro Vodafone, telekomunikační trh a ve svém důsledku i pro celé Česko. Nový tarif Vodafone Neomezený je teprve prvním krokem.“

Datum spuštění a cena tarifů

Tarif Vodafone Neomezený společnost spustí 20. června 2019 a zákazníkům přináší neomezená data do mobilního telefonu za 599 korun měsíčně. Jde o tzv. multiSIM nabídku, která propojuje mobilní i pevné internetové připojení a využít ji může rodina, firma i parta přátel.

Nová tarifní řada myslí i na zákazníky, kteří nepotřebují přímo neomezený mobilní internet a vystačí se solidní porcí dat v mobilu a spolehlivým domácím připojením. Podrobně nové tarify shrnuje přiložená tabulka.

Investice, které lidi spojují

Vodafone investoval jen za posledních pět let v Česku 15 miliard korun a dnes nabízí přístup k rychlému mobilnímu internetu LTE pro více než 99,4 procenta populace. Už čtvrtý rok v řadě potvrdila špičkovou kvalitu LTE sítě Vodafonu nezávislá certifikační autorita P3.