Vodafone prodlužuje nejvýhodnější nabídku pro studenty. Neomezená data, volání a SMS jsou za 599 korun

22. října 2020

Tarif s neomezenými daty i voláním a SMS za pouhých 599 korun měsíčně pro studenty neskončí s akční cenou 31. října, ale stane se dlouhodobou součástí nabídky od Vodafonu. Ten pomocí platformy #jetovtobě už roky studenty podporuje a nyní reaguje na pandemii koronaviru, kdy chce také usnadnit přístup k distančnímu vzdělávání. Zájem o studentský tarif v posledním měsíci výrazně překonal firemní očekávání.

Společnost Vodafone v září informovala o omezené akční nabídce pro studenty, kdy původní nabídku rozšířil druhý studentský tarif: #jetovtobě Neomezený. Šlo o neomezená data i volání a SMS za 599 korun měsíčně. Nově bude tento tarif součástí dlouhodobé nabídky. Kdo chce studentský tarif využívat, musí splnit dvě podmínky: mít průkaz ISIC a být ve věku do 26 let.

„Rozhodli jsme se vyhovět změněným potřebám studentů a podpořit je i v současné nelehké situaci. Školy jsou zavřené a důležitost distančního vzdělávání dramaticky vzrostla. Zároveň zájem o tarif překonal naše očekávání a chceme dát možnost zařídit si tento tarif všem, kteří to například v časově omezené akci nestihli,“ říká Tereza Bernardová, která má platformu #jetovtobě ve Vodafonu na starost.

S pomocí průkazů ISIC nebo ISIC SCHOLAR, které dávají prezenčním studentům spoustu výhod, mohou nabídku využít nejen vysokoškoláci, ale i žáci základních a středních škol. Ve druhé vlně pandemie přitom Vodafone podporuje nejen studenty, ale také například seniory a sociálně slabé rodiny.

Dva studentské tarify

Tarif #jetovtobě před letošním zářím nabízel neomezené volání i SMS, Social Pass (neomezené datování v aplikacích, jako je Instagram, Facebook, Twitter a podobně) a k tomu 15 GB dat za 499 korun měsíčně. Původní a stále platný tarif doplnila nově nabídka #jetovtobě Neomezený za 599 korun, která kromě neomezeného volání a SMS obsahuje i neomezený objem dat s rychlostí stahování až 10 Mb/s.

Dlouhodobý projekt #jetovtobě od Vodafonu pomáhá mladým lidem rozvíjet jejich potenciál a zaměřuje se například na povolání budoucnosti. Mladí tak měli možnost vyzkoušet si „future jobs“. Za úkol třeba dostali propojit módu s nejnovějšími technologiemi nebo v roli marsonautů pod vedením vědce Jana Lukačeviče pěstovali zeleninu v simulovaném prostředí Marsu.

Více o tarifech i projektu #jetovtobě najdete na webu vodafone.cz/jetovtobe.