Vodafone nav-check nav-user nav-search nav-basket nav-arrow nav-close nav-hamburger loading onenet vodafone-box

Podpora pro malé a střední firmy: Vodafone nabízí digitální balíček

21. dubna 2020

Neomezené volání, SMS i objem dat za 799 Kč pro jednu SIM kartu měsíčně bez podmínky pevného internetu nebo třeba Cloud Pass na 6 měsíců zdarma. Tyto a řadu dalších benefitů nyní Vodafone nabízí jako podporu malým a středním podnikatelům i živnostníkům, kteří se kvůli epidemii koronaviru a souvisejícím opatřením dostali do obtížné situace. Právě digitalizace pomáhá řešit řadu problémů. Vylepšená nabídka platí pro nové i stávající firemní zákazníky a reaguje na výzvu české vlády.

Krize, kterou způsobila epidemie onemocnění COVID-19, je velkou výzvou pro společnost i pro ekonomiku. Vodafone si uvědomuje, že jednou z nejpostiženějších skupin v ekonomice jsou malé a střední podniky a živnostníci. Důležitým nástrojem, který pomáhá současnou náročnou dobu překonat, je digitalizace. Vodafone proto přináší podnikatelům balíček digitálních služeb, který šetří náklady a pomáhá rozvíjet podnikání i v obtížné situaci.

Ode dneška nabízí Vodafone SIM kartu s neomezeným voláním, SMS i objemem dat (rychlostí 10 Mb/s) za 799 korun měsíčně, a to bez podmínky pevného internetu. Nabídka platí na 3 měsíce.  Zákazníci, kteří využívají pevný UPC internet, mohou zdarma požádat o navýšení rychlosti na půl roku, a to s ohledem na parametry sítě v dané lokalitě.

Antivir zdarma i vyšší slevy na zařízení

Další pomocí pro podnikatele je antivirová ochrana CyberWall na 3 měsíce zdarma. Využít mohou i bezplatné přesměrování pevné linky na mobilní telefon, nabídka zdarma platí v tomto případě na 6 měsíců.

I zálohování dat v cloudu už nebude stát podnikatele nic navíc, k tarifům totiž mohou získat Vodafone Cloud Pass na půl roku zdarma. Díky Passu se zákazníkům nepočítají data přenesená v cloudových aplikacích.

Zákazník může při podpisu nebo prodloužení smlouvy získat také o 500 korun zvýšenou dotaci na nejrůznější zařízení, tedy slevy 5500, 4500 nebo 2500 korun na telefony nebo tablety ke každé službě (SIM kartě).

Jde o téměř dvě třetiny zaměstnanců

Malé a střední podniky zaměstnávají v Česku bezmála dvě třetiny všech zaměstnanců, uvádí Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR.

„Budoucnost a konkurenceschopnost českého hospodářství závisí ve velké míře na těchto firmách, které hrají také významnou sociální roli jako zaměstnavatelé. V této nelehké době jim chceme pomoci. Digitalizace umožňuje pracovat lidem z domova, využívat cloudové služby nebo nastartovat obchody pomocí nových digitálních kanálů,“ říká Jonathan Rutherford, viceprezident Vodafonu pro firemní zákazníky.

Nabídka platí pro všechny nové i stávající firemní zákazníky se smlouvou s minimálním měsíčním plněním. Nabídka neplatí pro služby Vodafone OneNet. Další podrobnosti najdou zákazníci na webu vodafone.cz/digitalnipodnikani.