Oslava 5 let aplikace Můj Vodafone – dárek dostane každý uživatel

06. března 2017

Páté narozeniny slaví aplikace Můj Vodafone ve skvělé kondici. V průběhu svého virtuálního života se naučila push notifikace nebo přijímat přihlášení otiskem prstu a získala si pevné místo v životě svých téměř 300 tisíc uživatelů. Většina z nich s ní tráví nejčastěji ranní cesty do práce a oběd, ale hodně také podvečerní cesty domů. Své narozeniny oslaví aplikace právě se svými uživateli, které obdaruje třeba daty zdarma nebo body do Vodafone galerie. Dále jsou připraveny soutěže o chytré telefony nebo extra kredit za dobití. Nikdo neodejde s prázdnou.

Když se Můj Vodafone v únoru 2012 dostal na světla displejů, nabízel zákazníkům jen základní funkce, jako přehled čerpání jednotek, aktuální útraty, přehled aktivních služeb a náhled poslední faktury. Postupně ale přidal online platby, možnost správy služeb, detail vyúčtování, nebo přihlášení otiskem prstu. Až se podíl plateb v aplikaci Můj Vodafone vyšplhal na 44 % ze všech způsobů placení. Za 5 let své existence si také aplikace dokázala získat ocenění Aplikace roku v letech 2013, 2014 a 2016. Největší radost aplikaci dělají její uživatelé, kterých je meziročně o 25 % více.

Oslavy ve znamení dat zdarma a soutěží

Oslavy 5. roku se neobejdou bez dárků. Proto si Vodafone připravil pro uživatele aplikace Můj Vodafone mnoho dárků a soutěží. Stačí, když uživatelé vstoupí do aplikace a nechají se navést bannery. Každý z nich si vylosuje nějaký dárek, například data až do 2 GB na měsíc a další drobné výhry. Uživatelé navíc mohou soutěžit v pěti kolech o chytré mobilní telefony, například Samsung Galaxy A5 2017, Vodafone Smart ultra 7 nebo o iPhone 7. V následujících několika týdnech budou uživatelé aplikace informováni SMS zprávou a push notifikací o možné výhře telefonu za korunu. Zároveň každý, kdo si dobije kredit přes platební kartu ve výši alespoň 250 Kč, získá 25 % kreditu navíc zdarma.

Zákazníci, kteří jsou i uživateli aplikace Můj Vodafone, se ale mohou od půlky března těšit ještě na další soutěž. Budou o ní také informováni přímo v aplikaci Můj Vodafone. Nejlepší hráči získají jako výhru data nebo telefony iPhone.

Pravidla soutěže jsou k dispozici na https://www.vodafone.cz/o-vodafonu/ke-stazeni/osobni-a-firemni/souteze-pravidla-a-podminky/pravidla-souteze-telefony-za-1-kc-v-sekci-moje-nab/