24. listopadu 2022

Vodafone spouští vánoční nabídku pro předplacenkáře. Naděluje hned čtyřikrát

Pro zákazníky s předplacenými kartami si letos Vodafone přichystal před Vánocemi rovnou čtyřnásobnou nadílku. Dárky bude odhalovat postupně, jako první dnes přichází s balíčkem až 11 GB dat měsíčně.

Už na začátku listopadu Vodafone představil svou vánoční kampaň včetně spotů, na ni aktuálně navazuje i vánoční nabídka pro předplacené karty. Zákazníci si mohou během následujících čtyřech týdnů postupně rozbalit čtyři dárky. První už dnes, jde o datový balíček 6 GB dat a neomezené SMS v síti, jehož cena klesá z 349 na 199 korun měsíčně, a to na půl roku. Každý měsíc si k němu navíc zákazník může v samoobsluze Můj Vodafone vyzvednout 5 GB dat zdarma.

Za 199 korun měsíčně tak lze získat celých 11 GB dat a neomezené SMS v síti Vodafonu. Zvýhodněný balíček si je možné pořídit do 4. prosince, a to na webu vodafone.cz/vanoce-s-predplacenkou po přihlášení do samoobsluhy Můj Vodafone.

„Chceme odměnit naše věrné zákazníky a víme, že v předvánočním shonu mobilní data ocení hned dvojnásob. Proto jsme se jim rozhodli nadělit rovnou nejvyšší datový balíček s výrazným dlouhodobým zvýhodněním,“ říká Simona Lišková, marketingová ředitelka Vodafonu.

Každý týden bude na zmíněném webu představena další vánoční limitovaná nabídka. Každá z nich má omezenou platnost, a proto se vyplatí stránku pozorně sledovat. Přesné podmínky pro využití speciálních nabídek jsou zde. Hned příští týden, od 5. prosince, je pro zákazníky nachystaná nová limitovaná edice předplacené karty, se kterou zákazník ušetří dlouhodobě.

Vodafone loni snížil emise o 86 % a v jeho nevyšším vedení zasedá 40 % žen, uvádí firemní zpráva o udržitelném podnikání

Více přenesených dat, robustnější infrastruktura, a přesto radikální pokles uhlíkových emisí. Právě to charakterizuje uplynulý obchodní rok ve Vodafonu z pohledu nefinančních dat. Nově zveřejněná Zpráva o udržitelném podnikání dává nahlédnout i pod pokličku vnitřního fungování firmy. Uvádí například, že v nejvyšším managementu zasedá stále více žen, a také boří zažitý stereotyp, že práce na částečný úvazek láká jen maminky s malými dětmi.