17. října 2022

Vodafone přidává data u předplacených karet. Zákazníci dostanou až trojnásobnou porci

U Předplacené karty 30 navýší Vodafone v rámci denního benefitu objem dat z 300 na 900 MB. Mění se i parametry některých Balíčků ke kartě, například mezi zákazníky oblíbená kombinace neomezeného volání v síti a mobilních dat nově s 1,5 GB vyjde na 139 korun měsíčně.

Během listopadu se zákazníci, kteří využívají předplacené karty Vodafonu, mohou těšit na několik změn. Ta největší se týká Předplacené karty 30, která funguje na jednoduchém principu: minuta volání, SMS zpráva i 10 MB dat stojí vždy 3 koruny. Tyto ceny ovšem platí pouze do chvíle, než zákazník utratí 30 korun za den. Pak získá až do půlnoci neomezené volání a SMS do všech sítí. Dosud také do půlnoci dostává 300 MB dat zdarma, nově ale půjde o celých 900 MB.

Další novinka se týká dosavadního balíčku Komplet (neomezené volání v síti Vodafonu + 1,2 GB dat), který nově nabídne 1,5 GB dat za cenu pouze 139 korun měsíčně. Také balíček s neomezenými SMS v síti Vodafonu + 1,2 GB dat nově přinese 1,5 GB dat, zde za upravenou cenu 119 korun. Poslední úprava se týká ceny samostatného Volání v síti neomezeně, které nově vyjde na 119 korun měsíčně.

„Naším cílem je nabízet především kombinované balíčky, které obsahují hlasové služby i mobilní data. Vycházíme zákazníkům vstříc, poptávka po datech dlouhodobě roste, a proto jsme se rozhodli nyní opět navýšit jejich objem. Touto úpravou se naše nabídka znovu dostává mezi nejlepší na trhu,“ říká k novinkám Simona Lišková, ředitelka marketingu Vodafonu.

V praxi budou změny od 24. listopadu, zákazníky o nich Vodafone začíná informovat už nyní také pomocí SMS zpráv.

Smolíčku, Pacholíčku, připoj nás k internetu na chviličku! Vodafone podpořil vydání knihy Kyberpohádek

Centrum kybernetické bezpečnosti vydalo s podporou Vodafonu knihu nazvanou Kyberpohádky. Zejména předškolním dětem zábavnou formou ukáže, jak se chovat v online světě. Audioverzi knihy namluvil herec Petr Stach. Tištěnou knihu dostanou zdarma školky, v digitální podobě jsou Kyberpohádky ke stažení třeba na webu Vodafonu.