16. října 2023

Více dat, neomezené volání i SMS do všech sítí. Vodafone rozšiřuje nabídku základních tarifů

Vodafone přináší nabídku mobilních služeb pro každého. Dvě třetiny zákazníků si pořizují tarify s neomezenými mobilními daty a pro ty ostatní přichází vylepšení základní nabídky. Její hlavní trojici tvoří Red Basic tarify se 3 GB, 6 GB a 10 GB dat, neomezeným voláním i SMS. Také pro tyto tarify mohou lidé se zdravotním postižením nebo napjatým rozpočtem získat dvousetkorunovou dotaci.

Vodafone dlouhodobě vylepšuje svoji nabídku podle vyvíjejících se potřeb zákazníků. V červnu rozšířil nabídku neomezených tarifů a nyní přichází s doplněním základní tarifní řady, která reflektuje zvyšující se spotřebu mobilních dat.

Přibudou tak tarify se 3 GB a 10 GB dat a neomezeným voláním i SMS zprávami do všech sítí. Vše přehledně shrnuje přiložená tabulka. Balíčky přinášejí mobilní data s plnou rychlostí.

Koupit si k mobilu i pevný internet se vyplatí

Při kombinaci s pevným internetem od Vodafonu platí pro tarify Red Basic se 6 GB a Red Basic+ s 10 GB výhodnější cena. Zatímco tarif Start s 250 minutami a 1 GB dat stojí samostatně 437 korun, Red Basic s celými 6 GB, neomezeným voláním a SMS vyjde dokonce o čtyři koruny levněji – pokud si zákazník pořídí u Vodafonu také pevný internet.

„Díky vylepšení našich základních tarifů platí, že neomezené volání do všech sítí spolu s neomezenými SMS zprávami je ještě dostupnější než dosud. Zároveň narostl i objem mobilních datových balíčků,“ říká Milan Raška, zastupující marketingový ředitel Vodafonu.

U tarifů Red Basic a Red Basic+ je připravena také sleva na telefony a další zařízení ve výši dva až tři tisíce korun.

Dotace na tarif nebo pevný internet

Navíc i pro základní tarify mohou lidé se zdravotním znevýhodněním nebo napjatým rozpočtem získat dvousetkorunovou slevu

Vedle toho nabízí Vodafone zvýhodněné neomezené tarify pro mladé do 26 let a speciální tarify lidem ve věku 60+. Na mobilní i pevné služby od Vodafonu tak dosáhne opravdu každý.