11. března 2024

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže schválil prodej mobilního operátora SAZKAmobil společnosti Vodafone

Společnost Vodafone už na konci minulého roku oznámila, že se dohodla se společností Sazka na odkupu jejího virtuálního mobilního operátora SAZKAmobil. Nyní schválil transakci Úřad pro ochranu hospodářské soutěže a vše tak směřuje k jejímu dokončení v dubnu letošního roku.

Virtuální mobilní operátor SAZKAmobil se letos stane součástí společnosti Vodafone. Ta v prosinci 2023 podepsala smlouvu o koupi s českou loterijní jedničkou, společností Sazka, a aktuálně transakci schválil i Úřad pro ochranu hospodářské soutěže (ÚOHS).

Pro zákazníky a zákaznice SAZKAmobilu, kterých má v České republice přes 200 tisíc, se teď nic nezmění. Už dosud firma využívala mobilní síť právě Vodafonu. Zároveň platí, že lidé budou moci i nadále využívat více než 7500 prodejních míst s terminálem Sazky pro dobíjení kreditu na předplacených kartách, platbu vyúčtování a nákup SIM karet. Stejně tak jim zůstane stejný zákaznický účet a budou využívat zákaznické centrum SAZKAmobilu.

Zákazníky a zákaznice SAZKAmobilu už brzy přivítáme nejen s otevřenou náručí, ale také s lákavými novinkami v nabídce mobilních tarifů a služeb. Na naši síť a její rozsah pokrytí, kde je Vodafone například jasným 5G lídrem, jsou už zvyklí, SAZKAmobil využíval mobilní síť Vodafonu už mnoho let,“ říká Violeta Luca, generální ředitelka společnosti Vodafone Czech Republic.