16. srpna 2021

Neomezená data za bezkonkurenční cenu a televize na 3 měsíce zdarma. Vodafone spouští kampaň Spojení plné výhod

Neomezená mobilní data lze nyní pořídit za bezkonkurenční cenu 499 korun měsíčně. Vodafone tak zdůrazňuje, že to nejlepší nabízí zákazníkům v kombinaci služeb pevného a mobilního internetu nebo televize. Tu teď zákazníci díky kombinaci služeb získají na 3 měsíce zdarma – hradí pak pouze 70 korun za pronájem set-top boxu. Vodafone letošními výraznými novinkami pokračuje v proměně a další digitalizaci českého trhu. Atraktivní cena pevného připojení přitom zůstává.

Letos na jaře přišel Vodafone s akcí Rychlejší Napořád, kdy bylo možné získat rychlé internetové připojení až 1 Gb/s za polovinu ceny, a to nastálo. Velké změny se od 1. června dotkly i mobilních tarifů, kdy na český trh přišla nejlepší nabídka neomezených dat pro jednotlivce

Vodafone dál drží atraktivní cenu pevného internetu 490 korun za připojení 500 Mb/s – žádná jiná firma v Česku nenabízí tak příznivý poměr ceny a rychlosti pro tak velký počet domácností. Pronájem modemu stojí 70 korun. Novinky nyní díky kampani Spojení plné výhod čekají na ty, kteří si u Vodafonu pořídí více služeb.

Neomezená data pod pětistovku, s maximální rychlostí pod tisícovku

První novinkou je zvýhodnění pro tarif Neomezený Basic, který samostatně stojí 599 korun měsíčně, což je nejlepší nabídka na trhu pro samostatnou SIM. Při kombinaci s pevným internetem nově vyjde na pouhých 499 korun. Neomezený Basic je startovací tarif pro každého, kdo příliš neřeší rychlost (2 Mb/s), ale chce si internet i neomezené volání a SMS užívat kdykoliv a kdekoliv – například pro chatovaní, sociální sítě, poslech hudby nebo hledání v mapách.

Kdo chce rychlost vyšší, získá také v kombinaci s pevným internetem lepší nabídku: za 699 korun měsíčně tarif Neomezený Super a rychlost 10 Mb/s a za 999 korun Neomezený Premium, který nabízí neomezené volání, SMS, objem dat i neomezenou rychlost stahování.

„Nabídku pro jednotlivce, který hledá samostatnou službu, jsme letos výrazně zatraktivnili. Ať už jde o neomezená mobilní data nebo o pevný internet. U Vodafonu ale vždy platilo a platí, že to nejlepší získá zákazník kombinací služeb. Kdo si pořídí mobilní tarif, pevný internet a televizi, ušetří tak aktuálně spojením tisíce korun ročně. A například u kombinace neomezených tarifů pro tříčlennou rodinu dosahuje úspora dokonce přes 11 tisíc korun,“ vypočítává Simona Lišková, ředitelka marketingu společnosti Vodafone.

Pevný internet Vodafone nabízí pro 99 % českých domácností. „Naším dlouhodobým cílem je digitalizovat Česko a přinášet nejkvalitnější a dostupné služby opravdu pro každého. Tím chceme lidem zlepšovat život a přibližovat je k digitální budoucnosti,“ dodává Simona Lišková.

Webová aplikace pro televizi i tisíce filmů ve videotéce

Novinky se týkají také televize. Nově lze Vodafone TV sledovat i prostřednictvím webové aplikace kdykoliv a kdekoliv. V kombinaci s pevným internetem je navíc nyní možné získat Vodafone TV, konkrétně tarif Komfort, na 3 měsíce zdarma (platí se pouze 70 korun za pronájem set-top boxu). A i poté díky spojení služeb cena za televizi trvale spadne téměř na polovinu, tedy u služby Vodafone TV Komfort na 232 korun měsíčně plus 70 korun za pronájem set-top boxu. Kdo by měl zájem o prémiový set-top box, který lze ovládat hlasem, zaplatí 50 korun měsíčně navíc. Divák pak snadno vyhledá konkrétní pořady, filmy nebo třeba oblíbené herce. Stačí prostě říct jméno a box zobrazí všechny filmy, ve kterých herec hraje.

Dalším benefitem Vodafone TV je nejširší nabídka programů v HD kvalitě na trhu a videotéka s více než 2000 tituly včetně titulů ve 4K. Samozřejmostí je zpětné zhlédnutí vysílání až 7 dní zpátky, komu by to nestačilo, může využít nahrávání s platností 90 dní. Díky Vodafone TV lze získat také snadný přístup k oblíbeným aplikacím, jako je Netflix nebo Amazon Prime Video, a mít vše přehledně na jednom místě. Vodafone TV obsahuje bohatou sportovní nabídku a také aplikaci pro děti KIDS, která představuje bezpečné prostředí pro nejmenší diváky. Na své si tak přijde opravdu každý člen rodiny.

I stávající zákazníci Vodafonu mohou získat Vodafone TV na 3 měsíce zdarma, pokud si koupí internetové připojení s rychlostí už od 50 Mb/s.

Nabídky pro firmy

Kombinace pevného internetu s mobilními službami se vyplatí i firemním zákazníkům, kteří také ušetří spojením služeb tisíce korun ročně.

„Přinášíme podnikatelům a menším firmám nejen finanční výhodu, ale také větší flexibilitu práce. Služby najdou pohodlně v jednom vyúčtování a čím více služeb u nás mají, tím více peněz ušetří. U podnikatelů zároveň vnímáme jejich poptávku po kvalitním zabezpečení, proto je součástí firemních tarifů zabezpečení CyberWall. Jde o aplikaci, která chrání telefon i tablet nebo počítač před viry, útoky a nevhodnou Wi-Fi,“ popisuje Pavel Kašpar z oddělení marketingu pro malé a střední podniky.

Více k firemní nabídce najdete na tomto webu