Televizní nabídka Vodafonu se výrazně rozrůstá, její součástí je nově videotéka Netflix

18. srpna 2020

Pouze u Vodafone TV je nově součástí televizní nabídky služba Netflix a jde tak o první partnerství mezi Netflixem a mobilním operátorem v České republice. Zákazníci tím získávají přístup k velkému množství oceněných filmů, seriálů, dokumentů i televizním a dětských pořadům. Jde například o seriály Money Heist, Stranger Things, The Witcher (Zaklínač) nebo o film The Irishman (Irčan). Spolu s připojením k internetu je Vodafone TV dostupná za zvýhodněnou cenu pro 99 % českých domácností. Veškeré služby Vodafonu a Netflixu budou zákazníci hradit jedinou fakturou.

Služba Vodafone TV a její vlastní televizní platforma i nabízený obsah se dál rozrůstají. Ode dneška mají čeští zákazníci za poplatek k dispozici přístup i do videotéky Netflix a její partnerství s Vodafonem je vůbec první partnerství v České republice. Vodafone je tak nyní jediný český operátor, který bude svým zákazníkům přístup do Netflixu nabízet.

„Dosud naše televize obsahovala přes 130 televizních kanálů, bohatou videotéku a nyní dál posiluje své postavení. Nově, díky našemu partnerství s Netflixem, získávají zákazníci další obrovské množství prvotřídního obsahu – vše přehledně na jednom místě. Tímto krokem Vodafone TV upevňuje své postavení jako nejlepší zábavní platforma pro rodiny. Je na místě připomenout, že skupina Vodafone už je druhým největším poskytovatelem placené televize v Evropě,“ říká Quique Vivas, viceprezident Vodafonu Czech Republic pro nefiremní zákazníky.

Televize od 150 korun měsíčně

Vodafone TV přináší 3 programové balíčky – Klasik (přes 55 TV stanic), Komfort (přes 110 stanic) a Komplet (přes 130 stanic). V kombinované nabídce, tedy při pořízení pevného internetu od Vodafonu, zákazník zaplatí podle balíčku 150, 300 nebo 600 korun měsíčně včetně pronájmu set-top boxu.

Pevný internet od Vodafonu je přitom dostupný pro 99 % českých domácností a jako jediný v Česku nabízí pro více než 1,3 milionu domácností a firem i rychlost 1 Gb/s.

Set-top box od Vodafonu přináší jednoduché a intuitivní uživatelské rozhraní a je připravený i na vysoké rozlišení obrazu ve 4K. To je možné si vychutnat právě u služby Netfix, která nabízí filmy i seriály v tomto vysokém rozlišení. Zájemci mohou využít 3 různé nabídky předplatného Netflixu a uhradit ho přitom společně na jedné faktuře od Vodafonu.

Předplatné Basic za 199 korun (možnost sledovat obsah na 1 zařízení ve standardním rozlišení), předplatné Standard za 259 korun (pro 2 zařízení v HD rozlišení) a Premium za 319 korun (4 zařízení nejen v HD, ale i ve 4K rozlišení, pokud je taková kvalita přehrávání u obsahu dostupná).

Využívání Netflixu není vázáno smlouvou, uživatel může předplatné kdykoli pozastavit nebo obnovit. Netflix navíc nabízí 30denní bezplatné zkušební období pro nové uživatele.

Jedna televizní „krabička“, jedna faktura

Aplikace pro Netflix už je předinstalovaná na set-top boxu Vodafone TV a u některých set-top boxů ještě dochází k aktualizaci, která bude u všech zákazníků dokončená během jednoho týdne. Dosavadní předplatitelé Netflixu se můžou přihlásit přímo přes tuto aplikaci. Pokud zákazník ještě účet u Netflixu nemá a využívá přitom Vodafone TV, může se přihlásit pomocí webové stránky offers.vodafone.com/cz/vtv a veškeré služby bude opět hradit jen přes jednu fakturu od Vodafonu.

K tomu diváci Netflixu mají na výběr mezi původním zněním a několika dalšími jazykovými verzemi dabingu nebo titulků. Zábavu nepřerušují žádné reklamy a podobně jako samotná Vodafone TV i partnerský Netflix obsahuje speciální mód pro děti, to znamená pouze vhodný obsah a rodičovskou kontrolu.

Vodafone TV nabízí například sledování pořadů až 7 dní zpětně a dostupnost tam, kde je internet s minimální rychlostí alespoň 3 megabity za sekundu – tedy téměř všude. Vysílání je divákům dostupné přes set-top box stejně jako přes aplikaci pro chytré telefony a tablety. Televize funguje s pevným internetem od Vodafonu, ale i od jiných poskytovatelů, a dává tak možnost zábavy všem zákazníkům.

Další informace najdete na webu www.vodafone.cz/televize.