Oskarovy balíčky pro stávající zákazníky

13. srpna 2003

Oskar má pro všechny své zákazníky další dobrou zprávu. Své oblíbené služby od dnešního dne dostanou za ještě výhodnější ceny. Nabídka tzv. Oskarových balíčků je opravdu pestrá. Na své si přijdou vyznavači SMS Info, SMS Zábavy, WAPu nebo Log, melodií a obrázků. Oskarovy balíčky pořídíte za 45 Kč bez DPH měsíčně. Počet jednotek, které v jednotlivých balíčcích na měsíc získáte, se však liší.

Služba Moje SMS Info vám nabízí výhodnější cenu za aktuální informace přímo na displeji mobilu. Balíček obsahuje 30 informací dle vašeho výběru při ceně 1,50 Kč bez DPH za jakoukoliv informaci. Zvýhodněná cena se vztahuje na doručené informace. I když je zpráva rozložena do několika esemesek, zaplatíte pouze za jednu ucelenou informaci. Odeslané SMS jsou účtovány dle vašeho Oskarova tarifu.

Pořiďte si službu Moje SMS Zábava a můžete soutěžit i flirtovat ještě výhodněji! Pro své oblíbené služby SMS Herna a SMS Láska získáte balíček 25 textovek za celkovou cenu 45 Kč bez DPH. To znamená, že jedna esemeska vás vyjde na 1,80 bez DPH. Na jedné SMS zprávě tedy ušetříte 70 haléřů. Herní i milostné vzrušení si tak budete moci prožít opravdu naplno a za hubičku.

Nepodceňujte image svého telefonu. I váš mobil se chce líbit. Pokud si pořídíte Oskarův balíček Moje Loga, melodie a obrázky, měsíčně jich získáte za výhodnější cenu celkem pět. Za logo, melodii nebo obrázek zaplatíte jen 9 Kč bez DPH a na jedné melodii tak například ušetříte 21%.

A jako bonbónek na závěr si můžete pořídit balíček Můj Wap, kdy za jednu minutu strávenou na Wapu zaplatíte 1,13 bez DPH, oproti standardní ceně 1,50 za minutu. Měsíčně dostanete za 45 Kč bez DPH plných 40 minut připojení k Wapu.

Oskarovy balíčky je možné aktivovat ke kterémukoliv Oskarovu měsíčnímu tarifu. Zákazníci mohou libovolně kombinovat balíčky služeb. Aktivace služeb je zdarma a je velice jednoduchá, a to prostřednictvím Oskarovy Samoobsluhy (internetové nebo hlasové). Služby lze využívat od začátku nového účtovacího období.