22. srpna 2022

Vodafone přidává třetí studentský tarif. Stojí méně než 300 korun a odráží výsledky výzkumu

Ke dvěma stávajícím studentským tarifům Vodafone v srpnu přidal třetí, a to s cenovkou 299 korun měsíčně. Jeho součástí jsou 3 GB dat, neomezené SMS a 250 minut volání do všech sítí, pořídit si ho může každý vlastník studentského průkazu ISIC. Novinka odráží čerstvé údaje z výzkumu Vodafonu, kde paušální tarif s menším objemem dat a zároveň i cenou rezonoval.

Dosud Vodafone studentům nabízel dva #jetovtobě tarify: za pouhých 599 korun měsíčně neomezený objem dat, volání i SMS a za 499 korun podobný tarif s 15 GB dat. Na základě nedávné analýzy se však rozhodl zařadit třetí, cenově ještě dostupnější studentský tarif.

„Výsledky posledních výzkumů nám ukázaly poměrně rozsáhlou skupinu zákazníků, kteří by ocenili menší datové objemy a cenově co nejdostupnější tarif. Patří k nim zejména studenti, kteří se snaží osamostatnit od rodičů a začínají řešit své vlastní finance, nebo rodiče žáků středních škol, kteří v aktuální těžké době řeší napnutý rozpočet,“ říká Simona Lišková, ředitelka marketingu Vodafonu.

„Proto jsme nabídku #jetovtobě v srpnu rozšířili o plnohodnotný a bezkonkurenční tarif s parametry, které uvedené potřeby zákazníků splňují,“ dodává.

K mání za 299 korun měsíčně jsou tak 3 GB dat, neomezené SMS a 250 minut volání do všech sítí.  Majitelé tarifu mohou být stále na příjmu a zároveň využívat potřebné online služby. Podmínkou pro koupi nabídky #jetovtobě je platný studentský průkaz ISIC. Ten si může pořídit každý, kdo chodí do školy a je mu 6 až 26 let, zkrátka ještě neoslavil 27. narozeniny.

Vodafone vychází zákazníkům vstříc a nabízí služby se zvýhodněním 800 korun měsíčně napořád

Vodafone ulevuje rodinnému rozpočtu. Ušetřit lze nyní 300 korun měsíčně u domácího internetu, 300 u televize a 200 u mobilního tarifu, a to napořád. Jde o nejlepší kombinovanou nabídku na trhu. Spojení služeb se vyplatí i proto, že zákazníkům pevného internetu kryje v případě odstávky záda speciální balíček neomezených mobilních dat na 24 hodin zdarma. Zvýhodnění je připravené i pro samostatné internetové připojení a novinky čekají také na firmy. Otálet se nevyplatí, nabídka je časově omezená.