Vodafone začne ve svých prodejnách nabízet bankovní služby Raiffeisenbank

30. listopadu 2011

Vodafone začne na čtyřech svých pobočkách nabízet kromě telekomunikačních také bankovní služby Raiffeisenbank pod názvem „Vodafone Banka od Raiffeisenbank“. Zákazníci díky tomu získají nonstop kontrolu nad svým bankovním účtem přes SMS, možnost využití vkladových bankomatů a služby navíc zdarma. „Spojení služeb Raiffeisenbank a Vodafonu přinese zákazníkům kromě výhod za věrnost v podobě produktů zdarma a kontroly každé transakce přes bezplatné SMS také úsporu času, protože budou mít poprvé služby operátora i banky na jednom místě,“ říká Martin Pejša, ředitel prodeje nefiremním zákazníkům Vodafone. Pobočky „Vodafone Banka od Raiffeisenbank“ budou otevírány v menších městech se zhruba dvaceti až padesáti tisíci obyvateli. První pilotní prodejny budou otevřeny v Chrudimi, Vyškově, Klatovech a Valašském Meziříčí.

Pobočky „Vodafone Banka od Raiffeisenbank“ budou otevírány v menších městech se zhruba dvaceti až padesáti tisíci obyvateli. První pilotní prodejny budou otevřeny v Chrudimi, Vyškově, Klatovech a Valašském Meziříčí. V každé prodejně budou zaměstnanci Vodafonu vyškoleni Raiffeisenbank a certifikováni jako bankéři a zákazníkům poskytnou stejně kvalifikované služby jako pracovníci banky.

„Otevřením prvních prodejen navazujeme na nedávné spuštění společné partnerské platební karty. Portfolio společných produktů a výhod pro zákazníky budeme nadále rozšiřovat. Zároveň nám tato spolupráce umožní otestovat nové služby, na pilotních pobočkách budou například k dispozici vkladové bankomaty,“ uvedl Jiří Čapek, výkonný ředitel pro retail Raiffeisenbank.

Vodafone Banka od Raiffeisenbank zákazníkům nabídne speciální služby, nebude nabízet standardní nabídku služeb dostupných na běžných pobočkách Raiffeisenbank. Klienti tak mohou získat:

• Vodafone eKonto a Vodafone Podnikatelské eKonto u Raiffeisenbank, ke kterému při obratu 15 000 korun dostanou zákazníci každý týden jeden den volání zdarma v rámci sítě Vodafone
  • možnost vkladu hotovosti prostřednictvím vkladových bankomatů
  • Vodafone kreditní kartu, s níž zákazník za každých utracených 2000 Kč v následujícím měsíci získá volání v síti Vodafone po celý víkend zdarma
  • neustálou kontrolu pohybu peněz prostřednictvím SMS doručených zdarma po každé transakci na bankovním účtu
  • bezpečné internetové a SMS bankovnictví zdarma, eKonto bylo letos počtvrté v řadě vyhlášeno nejlepším účtem v České republice
  • kompletní portfolio telekomunikačních služeb Vodafone
  • stavební spoření, k němuž zákazník získá 3 měsíce internetu v mobilu zdarma
  • Služeb a výhod Vodafone Banka od Raiffeisenbank budou moci využívat noví i stávající zákazníci Vodafonu. Více informací naleznete na www.vodafone.cz/rb

O Vodafone Czech Republic

Mobilní operátor Vodafone Czech Republic je od roku 2005 součástí jedné z největších telekomunikačních skupin na světě Vodafone Group. V České republice v současnosti poskytuje služby pro více než tři miliony zákazníků. Od roku 2007 poskytuje společnost pod názvem Vodafone OneNet komplexní telekomunikační služby (hlasové i datové služby v pevné a mobilní síti) firemním zákazníkům jak ze soukromého, tak veřejného sektoru. Společnost je také aktivní v oblasti společenské odpovědnosti. Založila Nadaci Vodafone ČR, která je podle objemu rozdělených prostředků třetí největší firemní nadací v ČR a rozdělila za 6 let neziskovému sektoru více než 85 milionů korun. Loni Vodafone oslavil desetileté výročí na českém trhu netradiční kampaní Jsme stejná krevní skupina, kterou masivně propagoval bezplatné dárcovství krve a počátkem roku 2011 spustil První zelenou síť. Vodafone se opakovaně stal vítězem soutěží CSR Award a Top Filantrop v oblasti společenské odpovědnosti. Více informací na www.vodafone.cz.

O RB

Raiffeisenbank a.s. (RBCZ) poskytuje od roku 1993 v České republice široké spektrum bankovních služeb soukromé i podnikové klientele. Raiffeisenbank obsluhuje klienty v síti více 120 poboček a klientských center, poskytuje rovněž služby specializovaných hypotečních center, osobních, firemních a podnikatelských poradců. Nabídku kvalitních služeb potvrzuje celá řada domácích i mezinárodních ocenění. V letošním roce např. byla oceněna nejlepší bankou v ČR podle studie poradenské společnosti PwC, její účet eKonto počtvrté v řadě získalo titul pro nejlepší účet v prestižní anketě Banka roku. V soutěži Zlatá koruna banka loni získala 1. místo v kategoriích přímé bankovnictví, hypotéky a podnikatelské účty. Majoritním akcionářem banky je rakouská finanční instituce Raiffeisen Bank International AG. Skupina Raiffeisen získává pravidelně od prestižních časopisů Euromoney, Global Finance i The Banker ceny pro „Nejlepší banku ve střední a východní Evropě“, síťové banky navíc získávají cenění pro nejlepší banky v daných zemích regionu.