Vodafone vyhlásil výběrové řízení na eventovou agenturu

26. února 2008

Vodafone vyhlásil výběrové řízení na eventovou agenturu. V aktuálním výběrovém řízení oslovil Vodafone třicet agentur, z nichž dvanáct postoupilo do druhého kola. Do užšího výběru postoupily následující agentury: Barrandov Productions s.r.o.

Do užšího výběru postoupily následující agentury: Barrandov Productions s.r.o., Blue & Green Catering Production spol. s.r.o., SKALIN & LAYOUT, s.r.o, GLOBEN spol. s.r.o., B P R-Bohemia public relation s.r.o., Simple youth agency s.r.o., Ing. Petr EHRLICH, Avantgarde Communication s.r.o., Key production spol. s.r.o., VIA PERFECTA, spol. s.r.o, AM:PM Communications Agency s.r.o., Pink Panther Agency, s.r.o.

Na základě výběrového řízení zahájí Vodafone spolupráci s více agenturami, které budou odpovědné za organizaci velkých a malých strategických eventů, firemních teambuildingů, promotions, roadshows a tiskových konferencí.

Vítězné agentury budou oficiálně oznámeny do konce března a spolupráce s nimi začne v dubnu 2008.

Více informací na www.vodafone.cz.