Vodafone přináší kompletní řešení pro internet v notebooku

11. února 2011

Z Vodafone prodejen si nyní mohou zákazníci odnést vše, co potřebují pro surfování na mobilním internetu. Nejen tarif a modem, ale i tablet, či notebook s bohatým softwarem a antivirovým řešením. To vše nabídne Vodafone od 14. února ve zvýhodněných balíčcích, které se dají libovolně kombinovat a lze je pořídit na splátky s nulovou akontací. "Vodafone byl v oblasti mobilních dat vždy průkopníkem.

"Vodafone byl v oblasti mobilních dat vždy průkopníkem. Nyní přinášíme další inovaci. Nabízíme mobilní internet v kompletním balíčku s notebookem, softwarem a technickou pomocí. A to vše zákazníkům naši prodejci nastaví k okamžitému použití,“ říká Stephanie Jackson, ředitelka marketingu Vodafonu.

Doporučená varianta internetového balíčku Vše v jednom:

1/ Přenosný počítač:

• Notebook Acer 5742

2/ Zvýhodněný datový tarif s úvazkem na 24 měsíců:

• Připojení na stálo (3GB FUP) s 25% slevou

3/ Modem za speciální cenu:

• USB modem pro připojení k sítím 3G, EDGE

4/ Software a služby zdarma:

• Windows 7, Microsoft Office 2010 Starter, antivirový program a prohlížeč Mozilla Firefox s přednastavenými záložkami pro Vodafone park, Techforum, Facebook a další
  • Zákaznická péče non stop

Cena tohoto balíčku je 957 Kč měsíčně po dobu 24 měsíců.

Další možnosti a komponenty, z nichž lze Internetový balíček Vše v jednom sestavit, naleznou zákazníci na www.vodafone.cz/internet.

Firemní zákazníci k vybraným kombinacím získají navíc ultratenký externí disk HDD 320 G za 1 Kč.

Cena 957 Kč/měsíc na 24 měsíců – z toho částka 394 Kč za tarif Připojení na stálo od Vodafonu a částka 563 Kč splátka úvěru od Home Credit a.s.

(RPSN 18,7 %, roční úroková sazba 17,18 %, celková splatná částka 13 512 Kč při úvěru 11 280 Kč, lhůtě splatnosti 14. 3. 2013 a při poskytnutí úvěru 1. 3. 2011, 1. splátce 1. 4. 2011 a splatnosti dalších splátek k 14. dni v měsíci od 14. 5. 2011).