Vodafone od června zařazuje vyšší rychlost - nabídne rychlejší VDSL

21. dubna 2011

Vodafone svým firemním zákazníkům nabídne od 1. června rychlejší variantu pevného internetu a to díky inovativní technologii VDSL, která dosahuje rychlosti připojení až 25 Mbps. Zákazníci Vodafonu z řad podnikatelů si tak budou moci v pilotním provozu vyzkoušet pevný internet s rychlostí downloadu až 25 Mbps a to bez jakéhokoli datového omezení. „Vodafone tak zakaznikum nabizi plne portfolio pevneho i mobilniho datoveho pripojeni“ říká David Duroň, ředitel marketingu pro firemní zákazníky Vodafonu a dodává: „V současné době ji našim firemním zákazníkům nabízíme v testovacím provozu, ale v budoucnu určitě chceme tuto službu nabídnout všem zákazníkům Vodafonu.“ Služba s názvem Vodafone Internet VDSL 25 Mbps se od předchozích typů pevného připojení liší hlavně rychlostí.

Služba s názvem Vodafone Internet VDSL 25 Mbps se od předchozích typů pevného připojení liší hlavně rychlostí. Zatímco klasické typy ADSL připojení dosahují rychlosti 3, 8, nebo 16 Mbps, nová technologie dosahuje rychlosti mnohem vyšší. Tato služba bude u Vodafonu dostupná od 1. června 2011 se speciálním duálním modemem. Službu je možné aktivovat na lince Vodafone firemní péče na čísle 800 77 22 77.

Vodafone Internet VDSL 25 Mbps je v současnosti dostupný pro 30 % populace ČR. V oblastech, kde technologie VDSL dosud není zavedena, doporučujeme zákazníkům aktivaci 16 Mbps ADSL připojení s garancí budoucího bezplatného navýšení rychlosti na 25 Mbps.