Vodafone o Vánocích prodává mobily na splátky bez navýšení

07. listopadu 2007

Zákazníci Vodafonu si mohou letos pod stromeček pořídit telefony na splátky bez navýšení. Od 1. listopadu do 31. ledna 2008 zaplatí jen desetinu ceny a následně devět splátek ve stejné výši. Tímto způsobem si mobil z nabídky Vodafonu mohou koupit všichni, stávající i noví zákazníci.

„Ve Vodafonu chceme zákazníkům za jejich peníze nabízet víc. Splátky bez navýšení jsou jednou z cest a další možností, která dělá mobily dostupnější pro stávající zákazníky i pro ty, kteří se k Vodafonu chtějí připojit,“ říká Ann Hofvander, viceprezidentka pro prodej a péči o zákazníky Vodafonu.

Od října 2006 do ledna 2007 si lidé u Vodafonu na splátky koupili telefony v celkové pořizovací ceně, která se blíží 20 milionům korun. „Očekáváme, že výhodný splátkový program spolu se silnou nabídkou pro nové i stávající zákazníky letos zájem o mobily na splátky ještě zvýší,“ říká Ann Hofvander.

Možnost pořídit si telefon na splátky bez navýšení nabízí letos Vodafone ve spolupráci se splátkovou společností Home Credit. Noví zákazníci si mohou tímto způsobem pořídit telefon spolu s některým z tarifů Vodafonu. Stávající zákazníci Vodafonu si mohou koupit telefon na splátky bez navýšení samostatně.

Vodafone (dříve Oskar) nabízí zákazníkům možnost koupit si mobily na splátky od roku 2001.