Vodafone nadělí firmám více bezplatného volání, velkou slevu na Nokii a notebooky Dell

25. října 2007

Vodafone připravil atraktivní vánoční dárky pro nové i stávající firemní zákazníky. Ti od 1. listopadu do 31. ledna při první aktivaci služby VPN firma neomezeně na své SIM kartě získají bezplatné volání a posílání SMS v rámci své firmy na 3 měsíce až neomezeně dlouhou dobu. Budou mít také možnost získat telefon Nokia 6300 ke třem tarifům za 7 Kč a notebooky Dell se slevou 20 až 35 procent.

Neomezené volání a posílání SMS zdarma ve firemní síti umožňuje služba VPN firma neomezeně. Zákazníci platí jen měsíční paušál 238 Kč s DPH za každou SIM kartu. Právě tento paušál Vodafone o Vánocích firmám odpustí déle než v období před vánoční nadílkou.

Více než devět z deseti (94 procent) firemních zákazníků považuje službu VPN firma neomezeně za nejlepší službu z Vodafone portfolia. Vyplývá to z říjnového on-line průzkumu, který pro Vodafone vypracovala společnost Data Collect.

Některou ze služeb VPN používá polovina všech firemních zákazníků Vodafonu. „Služby VPN se podle našich interních údajů staly nejvyužívanějšími a nejoblíbenějšími službami mezi našimi firemními zákazníky. Proto jsme se rozhodli, že službu VPN firma neomezeně uděláme pro nové i stávající zákazníky o Vánocích ještě atraktivnější. Paušál jim odpustíme u nových i stávajících SIM karet při první aktivaci služby,“ říká Chris Robbins, viceprezident pro Marketing Vodafonu.

Pro využití služby VPN firma neomezeně stačí využívat některý z Nabitých tarifů nebo tarifů Naplno s výjimkou Rozjezd Naplno a službu si zdarma aktivovat. To lze buď na zákaznické lince, v jakékoli prodejně Vodafonu nebo na webových stránkách operátora.

Vánoční úspora na paušálech za SIM kartu (ceny jsou s DPH), kterou je možno získat až do 31.1. 2008

Tarif VPN bonus VPN vánoční bonus
Nabito 119 2 měsíce 3 měsíce = 714 Kč
Nabito 350 4 měsíce 5 měsíců = 1190 Kč
Nabito 700 6 měsíců 8 měsíců = 1904 Kč
Nabito 1150 9 měsíců 11 měsíců= 2618 Kč
Nabito 2100 neomezeně neomezeně

Firemní zákazníci Vodafonu získají také možnost výrazně ušetřit při nákupu hardwaru. Od 1. do 30. listopadu bude ve vánoční nabídce v současnosti nejprodávanější telefon mezi firemními zákazníky, Nokia 6300, k tarifu Nabito 700, Nabito 1150 a Nabito 2100 za 7 Kč. To je u tarifu Nabito 700 ve srovnání s předvánoční nabídkou o 770 Kč méně.

Všichni firemní zákazníci Vodafonu také získají poukaz na slevu 20 až 35 procent na nákup až 5 notebooků Dell.

„Přinášíme tím našim zákazníkům hodnotu navíc, bez háčků a hvězdiček. Stačí, když si vyzvednou kupón na slevu. Nemusí pro to udělat nic navíc,“ říká Chris Robbins. Kupón mohou zákazníci získat na zákaznické lince, v jakékoli prodejně Vodafone nebo na webových stránkách operátora do 31.1. a čerpat do 29.2. 2008. Vztahuje se na čtyři vybrané typy notebooků, které jsou svým vybavením odstupňovány a splňují tak požadavky jak běžných uživatelů, tak i velmi náročných klientů.