OSKAR PŘIPRAVIL MOŘE FOTBALOVÉ ZÁBAVY A ZPRAVODAJSTVÍ

09. června 2004

ME ve fotbale 2004 začne už za tři dny. Oskarovi zákazníci, kteří nemohou bez fotbalu být, ale zároveň nemohou jet třeba rovnou do Portugalska, budou mít všechny novinky z mistrovství Evropy přímo v mobilu. Na Oskarově WAPu v sekci Sport už čeká speciální fotbalový rozcestník, kde najdete mimo jiné zpravodajství agentury ČTK o mistrovství.Novinky o českém týmu, tabulky, zprávy atd. A hlavně hodně populární on-line zápasy.

Zpravodajství deníků Sport nebo Mladé fronty Dnes si lze objednat prostřednictvím služby SMS Info (zasláním SMS ve tvaru +SPORT F 4 nebo +MFD S 4 na číslo 7755). MMS zpravodajství pro Oskarovy zákazníky připravuje deník Sport a ČTK. Objednat si ho může každý v MMS Magazínu (zasláním SMS ve tvaru +SPORTF nebo +FOTBAL na číslo 7766).

Mobilnímu operátorovi se příprava speciálních sportovních služeb vyplatí. Pro příklad nemusíme chodit daleko. Během nedávného mistrovství světa v hokeji prudce narostl počet uživatelů některých služeb. Tak například již zmiňované hokejové zpravodajství MMS Magazínu mělo najednou víc než trojnásobek obvyklých pravidelných uživatelů. Také služba SMS Info zaznamenala přírůstek nových zákazníků. Hokejové zpravodajství pomocí textovek si objednalo o 87 procent víc klientů.

Kromě sportovního zpravodajství ale Oskar připravil také spoustu fotbalové zábavy. V SMS Herně čekají speciální fotbalové vědomostní hry a dá se tu vyhrát Sony Playstation 2 s fotbalovou hrou Euro2004. Na SMS Chatu je speciální místnost věnovaná fotbalu. Ve službě Loga, melodie a obrázky naleznete fotbalová témata.

A zajímavé budou i MMS obrázky věnované mistrovství Evropy, které si může každý sestavit podle svého gusta v MMS Studiu.

Celou nabídku nyní najdete na internetové adrese www.oskar.cz/fotbal.