Novou marketingovou ředitelkou Vodafonu je od dubna Stephanie Jackson

11. května 2010

Na pozici marketingové ředitelky pro nefiremní zákazníky nastoupila v dubnu Stephanie Jackson. Ve své funkci bude zodpovědná za realizaci marketingových strategií a tvorbu nabídek pro nefiremní klientelu. „Stephanie má obrovské zkušenosti z oblasti marketingu z českého i mezinárodního prostředí. Je neuvěřitelně energická a jsem moc rád, že se opět stala součástí našeho týmu,“ uvedl Mario Mele, viceprezident pro nefiremní zákazníky Vodafonu. Stephanie Jackson se do Vodafonu Česká republika vrací po pěti letech.

Stephanie Jackson se do Vodafonu Česká republika vrací po pěti letech. V tehdejším Oskarovi pracovala od samého začátku na seniorských manažerských pozicích. Nejdříve vedla oddělení taktického marketingu a později se stala ředitelkou oddělení pro řízení vztahů se zákazníky. Před návratem do Vodafonu Česká republika pracovala Stephanie jako ředitelka pro značku a marketingovou komunikaci a následně jako ředitelka on-line a internetových služeb ve Vodafonu Rumunsko.

Kanaďanka Stephanie vystudovala na univerzitě Laval v Quebeku a na Seneca College v Torontu. Po dokončení doktorandského studia mezinárodního obchodu absolvovala MBA program na York University v Torontu. Stephanie je velmi talentovaná na jazyky. Kromě angličtiny mluví plynně francouzsky, španělsky a německy, domluví se také česky a rumunsky. Ve volném čase tráví čas s rodinou. Se svým českým manželem mají čtyřletého syna. Mezi její koníčky patří cestování a outdoorové aktivity.